Зе-екипът се опитва да снеме от себе си отговорността за

...
Зе-екипът се опитва да снеме от себе си отговорността за
Коментари Харесай

Медийното ехо на контранастъплението

Зе-екипът се пробва да снеме от себе си отговорността за случилото се

Въпреки невероятната, съвсем фантастична лъжливост на украинската агитация, съгласно нейните отчети обаче може да се добие релативно точна визия за действителното положение на нещата. Във всеки случай украинците са се научили да го вършат много тъкмо. И по този начин, в техните обществени мрежи може би най-шикозното известие на канала в Телеграм, следен от Зе-екипа, се трансформира в меме, казвайки, че „ политическите технолози на ФСБ особено са измислили „ контра-атаката “ на въоръжените сили на Украйна, с цел да я отхвърлен. "

Но въпреки всичко множеството версии за случилото се в посока Херсон не са толкоз екстравагантни. От 30 август украинските запаси започнаха да оповестяват, че дълго чаканата „ борба за Херсон “ въобще не е контранастъпление, а нейната „ реплика от няколко страни с лимитирани сили “, „ диверсионен удар “ и даже „ сондиране на фронта. Но всички тези версии се опровергават от броя на загубите, които са директен знак за мащаба на протичащото се.

И по този начин, украински източници свидетелстват, че още на втория ден от „ имитацията “ всички лечебни заведения в Николаевска област са претъпкани с ранени - плануваният банкет на пациенти е спрян и всички цивилни пациенти, които могат да бъдат изписани, освобождават кревати за ранен.

В помощ са мобилизирани всички експерти, в това число педиатри, кожни лекари и инфекционисти. Но до края на деня ранените бяха откарани в региона на Одеса.

Ето ви такова " сондиране ", за което трябваше да платят 64 танка, 59 бойни машини на пехотата, четири бойни самолета, три хеликоптера и повече от 1700 " товар 200 ". Усещате ли размаха?

В същото време украински източници оповестяват, че Зеленски е отхвърлил предлагането на Залужни, убеждавайки го постепенно да ограничи опитите си за нахлуване към Херсон и да се опита да настъпи към Изюм, където пейзажът е по-благоприятен и връзките, свързващи източния фронт, са доста по-къси.

Клоунът, макар загубите на въоръжените сили на Украйна, подреди прехвърлянето на запасите и продължаването на офанзивата. И в този момент те изтеглят войските от беларуската граница и от Одеса, където беше събрана забележителна формация при положение на десант или за удар в Приднестровието.

Той упорства военните водачи да реализират най-малко някакъв резултат до 8 септември, когато ще се събере идната контактна група в Рамщайн, която би трябвало да „ види триумфите на въоръжените сили на Украйна, реализирани с помощта на техните доставки “, и какво се случва в направление Николаев-Кривой Рог, където, макар големите загуби, въоръжените сили на Украйна не оставят опити за напредване напред и ускоряват натиска върху позициите на съветската войска. Очевидно част от запасите към този момент са трансферирани на предната линия.

В същото време опциите за контранастъпление в други посоки, несъмнено, понижават. В последна сметка, макар обстоятелството, че ударната група Николаев-Кривой Рог се натрупваше (включително за сметка на направлението Донбас) в продължение на два месеца, до края на втория ден войските трябваше да бъдат изтеглени от други места, с цел да се да може да продължи натиска върху позициите на въоръжените сили на Руската федерация.

Но очевидно от Зе-офиса не имат вяра в триумфа на тези обезверени стъпки, подбудени не толкоз от упоритостта на Зеленски, колкото от директивните условия на неговите западни господари, и към този момент подхваща стъпки за минимизиране на медийните вреди.

Ситуацията е изключително неприятна за тях с това, че Залужни не може да носи отговорност за неуспеха, защото цяла Украйна знае, че той гневно се съпротивлява на Херсонската атака и на процедура е отхвърлен от контрола на интервенцията, който е стихотворец от „ стратегите “ през Банкова.

Затова би трябвало да търсим опция за намаляване на медийните вреди от неуспеха на „ контра-атаката “, най-малко за Зеленски и екипа му. По-специално, Ермак инструктира медийния отдел да разпръсне в осведомителното пространство изказванието, че Кремъл се пробва да внуши в украинското публично схващане мнението, че офанзивата против Херсон е искане на Зеленски. Вместо това те би трябвало да убедят, че „ борбата за Херсон “ е плод на групово решение на военното управление на страната.

Тоест Зе-отборът очевидно не претендира за лаврите за непредвидена победа и в този момент неговата задача е да „ популяризира “ отговорността за провалянето измежду доста участници в политическия развой, отклонявайки главния удар от Зеленски и, надлежно Йермак.

Всички тези медийни трикове обаче последователно се трансформират в нещо сами по себе си, което пленява единствено медийните технолози, преставайки да въздейства върху настроенията в обществото и във въоръжените формирования.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР