Това кръстовище е много, ама много опасно, сигнализираха будни граждани,

...
Това кръстовище е много, ама много опасно, сигнализираха будни граждани,
Коментари Харесай

Варненци: Това е изключително опасно кръстовище! Знаците водят до катастрофа

Това кръстовище е доста, но доста рисково, алармираха будни жители, които изпратиха фотоси до Varna24.bg . Става въпрос за " Кокълчето “ – връзката сред улиците " Любен Каравелов “ и " Васил Друмев “.

Автомобилите, които се движат по ул. " Васил Друмев “ (от Червения площад в посока Спортна зала) са с преимущество – видно от пътен знак Б3 (лявата фотография от нашия колаж).

Същият знак обаче дава преимущество и на тези коли, чийто водачи се движат по ул. " Васил Друмев “ (в противоположната посока – към Икономическия университет). Те обаче не не престават напред, защото след кръстовището улицата става еднопосочна, а би трябвало да завият наляво – поемайки по " Любен Каравелов “ и по този начин вместо да се разминат вярно с колата, идваща насреща, може да се стигне до злополука, обосновават се нашите читатели.

Кръстовището е огромно, има видимост, само че това не подсигурява, че някой заплес – пехливанин, няма да профучи. Той е в правото си, само че в правото си е и този, които се движи по другата улица. Само положителния шанс до в този момент е пазил хората от огромна пакост, разясняват варненци и оферират способените органи незабавно да решат казуса, до момента в който не е станал съдбовен случай.

Преди ремонта на улиците през предишното лято кръстовището бе вярно контролирано с пътни знаци – преди него по " Васил Друмев “ в посока постройката на Икономическия университет, знакът бе Пътен знак Б1 - пропусни движещите се по пътя с преимущество.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР