Здравното министерство имало планШколата се притесняват от сметките за отоплениеВ

...
Здравното министерство имало планШколата се притесняват от сметките за отоплениеВ
Коментари Харесай

Поетапно затварят училища заради COVID

Здравното министерство имало проект
Школата се тормозят от сметките за отопление

В началото на образователната година се чака засилено заразяване с ковид, само че здравното министерство има проект да работи по места в учебните заведения - локално и поетапно. Това съобщи вирусологът проф. Радка Аргирова. Ще се изпращат у дома единствено класове със болен и в краен случай цели учебни заведения.

“Очаква се да има дребни гърмежи на заболяваемостта от ковид единствено на местни места - това значи ендемичен стадий на развиване на заболяването. Ендемично не значи безвредно, той продължава да мутира и някоя от тях може да е рискова ”, разясни тя.

Аргирова посочи, че остават признаци на дихателната система - хрема, кашлица, от време на време зной незабавно или по-късно, температура. В същото време са намалели признаците като утежняване на усета и мириса.

Училищата в страната интензивно се приготвят за новата образователна година, като съгласно шефове не Коронавирус, а сметките за отопление ще са огромният проблем на школата след 15 септември. На доста места се въпреки всичко чакат да има класове, които ще са онлайн поради епидемията, само че се надяват да не бъдат първокласници.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР