Здравната система на България е в колапс още от така

...
Здравната система на България е в колапс още от така
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Българското здравеопазване се е превърнало в машина за пари

Здравната система на България е в колапс още от по този начин наречената здравна промяна, осъществена през 1999 година, когато лечебните заведения станаха търговски сдружения.
В момента, в който това се е случи, лекарите се трансфораха в търговци, а пациентите станаха клиенти. Всичко това докара до там, че сега опазването на здравето се е трансформирало в една машина за пари или по-лошо – в машина за пране на пари.
 Костадин Костадинов: Опитва ли се държавното управление да ни убие с ограничаващите ограничения? Костадин Костадинов: Опитва ли се държавното управление да ни убие с ограничаващите ограничения?
Днес до края на деня, удостоверение би трябвало да откри новината, че РЗИ София е взела решение, столицата да бъде затворена в границите на сл...
Там на процедура здравето е последното нещо, което интересува хората, които са вътре в системата на опазването на здравето. Това с изключение на аморално е и неприятно, заради обстоятелството, че доста огромна част от българските лекари са почтени медици, които желаят да опазват здравето на хората, само че самата система ги принуждава да се трансформират в търговци. Това е и повода сега лечебните заведения да са цялостни с заболели от ковид.
Ще загатна и числа. Около 0,2% от заболелите с COVID-19 умират, към 0,8 до 1% изкарват заболяването тежко. Тоест това са по-малко от 1% хора, които действително имат потребност от квалифицирана здравна помощ.
По-голяма част от заболелите прекарват заболяването, без даже да схващат, че са заболели. В момента, в който обаче някой получи позитивен резултат, след изработен тест за Коронавирус 19, изплашен от медийната акция, желае да влезе в болница, където да бъде следен.
И сега лечебните заведения са цялостни с хора с ковид, които биха могли да се лекуват и вкъщи. Това е доходоносно за лечебните заведения, защото клиничната пътека за лечение на ковид е към 1500,00лв. Обаче не е добре за всички останали боледуващи.
 Бивш евродепутат с тъжна история за отношението към болното му бебе в лечебно заведение Бивш евродепутат с тъжна история за отношението към болното му бебе в лечебно заведение
" Дъщеря ми е с температура 40 градуса. Екстремно успяхме да я смъкнем. Носим я в Токуда по неотложност. Влизаме в кабинет за обзор, къде...
Отменят се плановите интервенции, вследствие на което страдат хората, които в действителност имат потребност от здравна помощ. В разследване на тези несъответстващи ограничения се усилват и страничните смъртни случаи.
За мен тази пандемия е един неестествен проблем, основан от ръководещите, с който се убива освен българската стопанска система, само че и българската националност.
„ Ако българите ни гласоподават доверие на идните Парламентарни избори на 4 април 2021 година и ние участваме в ръководството на страната, ще работим за отпадането на всички ограничаващи ограничения “, сподели водачът на партия Възраждане доктор Костадин Костадинов.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР