Здравко от Ритон тества новата система на КАТ за събиране

...
Здравко от Ритон тества новата система на КАТ за събиране
Коментари Харесай

Здравко от Ритон предложи на Фандъкова и КАТ как да се справят с джигитите в София, след като го глобиха

Здравко от " Ритон " тества новата система на КАТ за събиране на санкциите онлайн, която бе въведана неотдавна.

Преди дни той получил известие, че е глобен за превишена скорост. " Превишил съм с малко, с 14 км на сектор към Велико Търново с разрешени 60 км/ч. Фишът ми беше за 70 лв., платих си го онлайн ", призна в " Преди обед " тази заран звездата. С дуетната му и житейска половинка Катя са седмични коментатори до петък.

Здравко утвърждава новата система и счита, че ще докара до по-голяма събираемост на санкциите. Още повече, че неотдавна бяха отстранени и табелите, които указват съществуването на камери, които наблюдават за спазването на скоростта.

" 70 лв. са си 70 лв.! Аз самият към този момент се възнамерявам, когато карам и считам, че и измежду останалите водачи това ще докара до по-добра дисциплини на пътя. Но превишената скорост е най-малкият проблем ", разяснява Здравко.

Той насочи и забавно предложение, което съгласно него ще усъвършенства шофирането в София. " Не единствено камерите и контрола на превишената скорост ще лимитират проблемите на пътя. Основният проблем е липса на образование, възприятието за бензаказаност на всички джигити, които засичат и от ляво, и от дясно. Чувстват се длъжни да прередят, когато има 3 коли застанали за напряко. Това би трябвало да се управлява. Смятам, че особено в София би трябвало да се вкарат най-високи санкции за погрешно престрояване. От там идва огромното запушване ", счита Здравко.

Между коментарните студиа по Би Ти Ви, с Катя и бенда на " Ритон " всекидневно репетират новите песни, които ще изпълнят онлайн на идния юбилея " Музика и обич " на 18 октомври.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР