Здравко и Катя, които създават един от най-емблематичните дуети в

...
Здравко и Катя, които създават един от най-емблематичните дуети в
Коментари Харесай

Защо Здравко от „Ритон“ бяга от Катя?

Здравко и Катя, които основават един от най-емблематичните дуети в българската музика – дует „ Ритон “, несъмнено са забавни персони, чийто персонален живот от дълги години е под светлините на прожекторите. И в случай че при останалите известни персони, в множеството случаи, случките не са кой знае какъв брой забавни, то при Здравко и Катя колкото е забавен професионалният живот, толкоз е забавен и персоналният. И историите им доста постоянно са с доста занимателни и закачливи нотки, което може би е и повода, заради която съставляват подобен голям интерес за необятната публика. Освен това, както към този момент сами сме се убедили, доста рядко можем да станем очевидци на дългогодишна връзка сред известни персони, а Катя и Здравко сигурно са рекордьори! Ето обаче кое е това нещо, което може да го накара да бяга от Катя като малко дете от майка си и да се инати до финален мирис.

Съвсем скоро, той показа, че театралният грим е нещо извънредно неприятно за него и несъмнено не му се нрави. И след толкоз години на сцена той по този начин и не е привикнал с него и въобще не го обича. И все пак, Катя счита, че гримът по време на концерт или телевизионна изява е наложителен. И точно по тази причина го гримира самата тя. „ Умея да гримирам добре, а и това е наложително ”, отсича певицата с усмивка и забележителен мурафет в макиажа. Точно поради нейните професионални умения, те доста рядко употребяват услугите на гримьор.
„ Като ме гримира, когато имаме телевизионно присъединяване, просто не се одобрявам. Знам, че е наложително, само че в никакъв случай не ми е допадало това да съм с грим. Не се одобрявам, избирам малко по-натурално ”, споделя Здравко. Е, по този начин или другояче, когато е под мощната светлина на прожекторите той наподобява изцяло естествен, тъй че несъмнено няма причина да се противи, когато обичаната му упорства да бъде гримиран.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР