„Здравейте горди и достойни патриоти.“ С тези думи председателят на

...
„Здравейте горди и достойни патриоти.“ С тези думи председателят на
Коментари Харесай

Карадайъ: Изберете модела на заедността в Тервел!

„ Здравейте горди и почтени патриоти. “ С тези думи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ поздрави жителите на село Зърнево, община Тервел. Героично Зърнево, което написа история очевидно би трябвало да направи исторически избор и крачка и тази година, както е правил през 1989г., добави водачът на Движение за права и свободи.

На предизборната среща в тервелското село Зърнево бе показана листата на Движение за права и свободи за общински съветници отпред с претендента за кмет на община Тервел Аксел Наз.

Карадайъ съобщи още, че Движение за права и свободи е партията, която от 30 години е страж на целостта, мира и стабилността на България. Онези самозвани патриоти, които в действителност са националисти умеят единствено да разделят и опълчват хората в нашата страна на набожен и етнически принцип. Патриот е оня, който обича Родината, близък, другия и ги сплотява, разгласи Карадайъ. Той сподели, че това се случва единствено в Движение за права и свободи.

Мустафа Карадайъ подсети завета Левски за чиста и свята република и сподели, че Движение за права и свободи е почитател на завета на Левски. Да живеем равни българи, турци, християни и мюсюлмани в нашата чиста и свята република, напомни той. Затова Зърнево през 2019г. ще направи отново историческа крачка тук в Тервел. Ще каже „ Не “ на опълчването и разделянето и „ Да “ на красивите, умните, образованите и потвърдилите себе си, съобщи водачът на Движение за права и свободи.

Карадайъ сподели, че срещу всевъзможни международни правила ГЕРБ не разрешиха нашия майчин език. Не можем да гласуваме за тях, сподели още той. Това направиха дружно с националистите и се състезаваха кой по-голям националист е, разгласи ръководителят на Движение за права и свободи.

Вие имате късмет да извършите историческата крачка към обединяването, заедността на хората и другия модел на ръководство в община Тервел, разгласи водачът. „ Не “ на модела на разделянето, опълчването и страха и „ Да “ на модела на обединяването и заедността, бе безапелационен той.

Моето доверие към нашият претендент е категорично, разгласи зам.-председателят на Движение за права и свободи Филиз Хюсменова. Тя е една от вас и събира в себе си всички ваши мощни страни. Тя умее да гледа самоуверено хората в очите, да споделя истината, извършва обещанията си и тя е тази, която няма да ви съобщи, разгласи Хюсменова. Ще ръководи община Тервел със мощна ръка, облечена в кадифена ръкавица в името на всеки един от вас и с грижа към вас. Доверете и се, тъй като тя го заслужава, сподели още тя.

Ние би трябвало да покажем на България, че в смесените региони като Тервел, Движение за права и свободи е верният избор. С тези думи се обърна зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи към жителите на селото. Ние знаем по какъв начин да управляваме такива общини в полза на всички етноси без да разделяме хората по набожен и етнически симптом, разгласи Цонев.

Затова се обръщам към всички мои другари християни да преодолеят предразсъдъците, тъй като не прави работа никому. Не оказва помощ да живеем добре дружно, не оказва помощ общините ни да станат по-красиви и не оказва помощ за положителното на хората, посочи той. За положителното на хората оказва помощ тогава, когато ги избираме не по етнически и набожен симптом, а по техните качества и качества. И аз знам, че ще извършите вашият дълг към Зърнево, Тервел, България и децата, заключи Йордан Цонев.

На предизборната среща участваха още националният представител доктор Хасан Адемов и членът на ЦОБ Рушен Риза.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР