Здравейте, аз съм Шеф Петров, приятелите ми казват Боби, вие

...
Здравейте, аз съм Шеф Петров, приятелите ми казват Боби, вие
Коментари Харесай

Шеф Петров във VIP Brother 2017

Здравейте, аз съм Шеф Петров , приятелите ми споделят Боби, вие другари ли сте ми? Дали аз съм най-хубавият готвач в България? Само за България ли питате? Ако говорите единствено за България – да ставам и да си потеглям.

Имам самочувствие и за какво да нямам? Повечето от нещата съм научил с кръв. Станах основен готвач на 19 години. Готвил съм за едни от най-влиятелните хора на планетата – генералния секретар на НАТО, шейха на Кувейт, шейховете на Абу Даби, администрацията на Роналд Рейгън и самия Путин. Чувствам се съумял – мога да не работя, само че го върша по 16 часа дневно. Всеки ден лудостта ми става по-голяма и с цел да ме спрете, в действителност би трябвало да ме убиете или да ме вържете. 

Аз съм експериментатор. Нямам канони, в никакъв случай не се отхвърлям. Абсолютна битка до последно. В България може да се каже, че нямам конкуренция, по тази причина съм повече ненавиждан, в сравнение с обичан. Много е смешно, когато някой каже: " Този не го одобрявам, няма да му вървя в ресторанта ". " Ами, в случай че искаш ". Аз не водя война с никого, те водят война с мен. Знам си силата и когато вляза в борби, в множеството случаи спечелвам. Там, където не съм спечелил, още не се свършили борбите. Просто не са видели най-хубавото от мен. 
 Шеф Петров NOVA
Имам язвителен език, това е реалност. Когато си мощен и не ти пука, си свободен и можеш да кажеш " Ето това съм аз ". Не съм злопаметен, само че в никакъв случай не съм казвал, че някой може да ме води за носа и да го понасям. Не съм светец. 

Мога да манипулирам и мога да го върша доста добре. Когато някой се пробва да ме нарани, депозирам и другата буза, не тъй като съм глупак, а тъй като му давам сили да стане все по-лош и знам, че най-сетне ще нарани себе си най-лошо. Аз съм вманиачен!

Лудостта е пристрастеност, лудостта е независимост. Да имаш мнение и да го използваш значи да бъдеш свободен, а ние цялостен живот се борим за тази независимост.

Любовта е храна! А мозъкът – обичам го паниран. 

Какво ще съставлява Шеф Петров или Боби в Къщата – може да бъде по-добър, може да бъде по-лош, дори доста неприятен. Ти искаш ли да го видиш? Искаш ли?
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР