Здравата връзка е нещо, което за различните хора има различно

...
Здравата връзка е нещо, което за различните хора има различно
Коментари Харесай

5 специфични признака, че връзката ви е в добро здраве

Здравата връзка е нещо, което за другите хора има друго значение. Някои я мерят с редовността на секса, за други значение има връзката, за трети е значимо сътрудниците да си имат доверие или да се смеят от сърце дружно. Всеки има своите самостоятелни желания за това каква би желал да бъде връзката му и каква е визията му за здравословна връзка. Но от време на време вглъбяването в тези и още стандарти ни пречи да осъзнаем, че в действителност се намираме в прелестна и най-много здравословна връзка.
Кои са характерните признаци, че сте в здрава и мощна връзка с колегата си?

Търсите колегата си, той вас също
Когато си липсвате и се търсите един различен, до момента в който не сте дружно, това е показателно за отношението ви. Имате прочувствена потребност от колегата си и той от вас. Мислите един за различен. Когато двете половинки на едно цяло се търсят, имат си доверие, допитват се един до различен за съвет или мнение, това демонстрира отдаденост и чувство за мощна връзка.

Справяте се с компликациите
Във всяка връзка има компликации. Възникването на спорове, тествания, проблеми е неизбежно. Онова, което е същински значимо е по какъв начин тъкмо се справяте с всички тези провокации. Ако успявате да го постигнете без напрежение, по образован и предвидлив метод, без да се наранявате, това е повече от явен симптом на здравословни връзки.

Наясно сте, че споровете са нещо обикновено и ги очаквате
Здравословните връзки се отличават с нещо доста значимо – сътрудниците в тях са изцяло наясно, че сред тях могат да зародят спорове и са напълно съгласни с това. Нереалистичните упования за връзките са симптом на вреден метод в връзките. Ако при вас липсват сходни нереалистични упования и не се плашите от споровете, а знаете по какъв начин да ги решавате, вие сте в здравословна връзка.

Знаете по какъв начин да подбирате борбите си
Партньорите в здравословни връзки не се захващат с борби и разногласия непрестанно и във всяка обстановка. Те деликатно сортират мотивите за спорове и знаят кои незначителни дреболии да подминават. Това е доста значимо за здравословните връзки и предпазването на любовта от непотребни разтърсвания.

Не се чувствате непрекъснато съдени
Един доста значим характерен маркер за здравословни връзки е степента на наказание от страна на колегата. В доста връзки, които нямат дълготраен капацитет или биват разрушени с течение на времето, участват осъждането и отмъщението. Егото кара доста хора да се държат неоправдателно с сътрудниците си, от време на време без да го осъзнават. Желанието и стремежът за смяна на колегата е нещо, с което доста хора не съумяват да се преборят. Ако във вашата връзка не се чувствате съдени, а сте признати такива, каквито сте, значи връзките ви са здравословни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР