Зазидани черепи в стена бяха открити при ремонт на апартамент

...
Зазидани черепи в стена бяха открити при ремонт на апартамент
Коментари Харесай

Откриха зазидани черепи в дом на военен лекар

Зазидани черепи в стена бяха открити при ремонт на апартамент на боен доктор в София.
На убийствената и мистериозна находка се натъкнали майстори, които разрушили ниша против банята преди няколко дни. Ужасеният наследник на армейския доктор, който решил да стегне жилището, неотложно се обадил в полицията. Новината е доказана от Столична дирекция на вътрешните работи, написа в. "Телеграф ".
Апартаментът се намира в остарял блок на столичната ул. "Княз Борис I ". Първият притежател бил ортодонт, който през далечната 1981 година го продал на лекаря от Военновъздушните сили Лазар Топалов. Медикът дълги години го обитавал, само че по-късно пуснал жилището чартърен. Синът на Топалов - Николай решил да стегне остарелия апартамент и пуснал майстори вътре. Хората почнали да разрушават една от стените против банята и останали потресени. Пред тях се посочил железен долап, в който имало човешки черепи и голям брой кости. Николай се втрещил и неотложно позвънил на 112. За минути в жилището дошъл екип проверяващи от столичното 3 РПУ.
Криминалистите разкрили в металната кутия три черепа. Единият имал издълбан номер от горната страна над темето. Мистерията се заплела още повече откакто специалисти открили, че по зъбите на едната глава били правени операции след гибелта на въпросния човек. Как тези черепи и кости са се озовали вградени в стената и за какво са били скрити в долап остава мистерия, която проверяващите занапред ще нищят.
Една от версиите е, че първия притежател на апартамента-зъболекарят е правил опити с тях и по тази причина ги е скрил в дома си. Предполага се, че са били с образователна цел. Не е ясно към момента на какъв брой души костите са били скътани в металния долап и за какво. Злокобните находки са дадени за експертиза, която да откри на кого са, както и дали към този момент починалите хора са били жертва на закононарушение.
Случаят беше избран от служителите на реда като все едно е изваден от разказ на Агата Кристи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР