Зайче мое, какво ти има? Хора, няма пулс... Бледа е.

...
Зайче мое, какво ти има? Хора, няма пулс... Бледа е.
Коментари Харесай

Историята на руския блогър, убил приятелката си в ефир

" Зайче мое, какво ти има? Хора, няма пулс... Бледа е. Не диша! "

Надали има по-зловещо наличие, създадено на живо по платформа за лайвстрийм от това, което съветският влогър с псевдоним Reeflay излъчи на 2 декември. Той аргументи гибелта на своята другарка пред очите на хиляди души и не спря камерата, даже когато разбра, че момичето не диша. Стриймът е траял и след идването на Бърза помощ.

Истинското име на Reeflay е Станислав Решетников. От години той употребява разнообразни платформи, с цел да поддържа метода си на живот, а точно - пиянство пред камера, а в последно време и малтретиране на 28-годишната Валентина Григориева, негова другарка. Не просто другарка - все още на гибелта си Валя е била бременна, двойката се е хвалила с това.

Което по никакъв метод не спирало влогъра да я пръска с пикантен спрей в очите, просто за многообразие на не по-малко жестоките от него фенове. 

Във съдбовния ден 30-годишният Решетников още веднъж снима по какъв начин тормози момичето, дърпа я за косата и най-после я изхвърля на балкона по долни дрехи, където температурата е под нулата. След това влогърът носи в къщата си тялото на приятелката си, което, явно, не демонстрира признаци на живот. 

След като Станислав се убеждава, че Валентина към този момент няма пулс, той се обажда на Бърза помощ. Парамедиците пристигат и афишират гибелта й. Момичето е умряло вследствие на тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в меките тъкани на главата, двустранен субдурален хематом и субарахноидален кръвоизлив в мозъка.



Потресаващо е, че всички фенове на предаването му си мислят, че стават очевидци на един вулгарен спектакъл. Никой от наблюдаващите онлайн по този начин и не се обажда на полицията. Смята се, че стриймът е бил гледан от 2 000 души в този миг.

Още по-скандално е, че по време на следствието на гибелта излиза наяве, че един фен е платил 1 000 $ като подаяние, с цел да продължи Reeflay да изтезава красивото момиче.

Засега на Решетников следва да бъде повдигнато обвиняване в преднамерено ликвидиране. В случай че бъде приета виновността му, той ще получи до 15 години затвор.

Валентина и Станислав са живеели в руския град Раменское в Московска област. В Русия към този момент стартираха митинги за възбрана на онлайн насилието, което постоянно е налично даже за свободно гледане от деца.

Приятелите на Григориева описват Решетников като " изпълнен с свирепост човек ".

Неговите другари обаче са взели участие в безумните записи. Основното наличие на влогъра включвало събирания с другари, пиянство на алкохол и малтретиране на Валя. Понякога я тормозел единствено той, от време на време и другарите му взели участие. Веднъж един от тях размазал паница с храна по лицето й, различен път самият Станислав с притиснал на дивана и я пръскал със спрей, а тя плачела и опитвала да се отбранява. 

Като му доскучало, влогърът я оставил разплакана в болката и унижението си и се върнал към чашата съвсем безчувствено. 

Решетников към момента не е поел отговорност на убийството в ефир на бременната си обичана, само че пък не отхвърля, че в това число в деня на гибелта й е нанасял голям брой удари по тялото и главата й.

Знаем, че сте срещу всяка форма на принуждение над дами. Присъединете се към нашата Facebook група НЕ СИ САМА - ЗАЕДНО СРЕЩУ НАСИЛИЕТО, част от акцията ни против домашното принуждение, тъй като там сме се събрали съидейници и #несмесами. 
 Нито една повече: имената на убитите дами


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР