Заявката е ясна – петима поне в 23 МИР и

...
Заявката е ясна – петима поне в 23 МИР и
Коментари Харесай

Румен Христов: Заявката на ГЕРБ-СДС е 75 – 80 мандата в национален мащаб

Заявката е ясна – петима най-малко в 23 МИР и 75 – 80 мандата в народен мащаб, само че в случай че изборните резултати зависят от броя на гласувалите, както се чака да бъдат дребни, с твърдия електорат, който има ГЕРБ-СДС, евентуално ще имаме и повече. Това съобщи Румен Христов, представен от БГНЕС, ръководител на Съюз на демократичните сили и лидер на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 23 МИР София, откакто листата бе записана,

Евроатлантическата ориентировка на България не може да бъде сложена под подозрение изрично. Вие знаете позицията и на най-голямата партия, член на ЕНП, и на най-старата партия, член на ЕНП по този въпрос, тъй че ще стартираме оттова. Колкото до това какво ще се случи в Народното събрание, дано да забележим, първо, какви ще бъдат резултатите, да не гадаем в този момент, тъй като социологиите са доста динамични “, сподели той.

По думите му предизборната акция стартира остро сред ГЕРБ-СДС и „ Продължаваме промяната “, тъй като офанзивата е била подхваната от Политическа партия и напълно обикновено е те да отвърнат. „ Като имам поради хаоса, който оставиха в страната, е обикновено да получават рецензия от страна на ГЕРБ-СДС “, акцентира той.

Христов добави, че и ГЕРБ, и Съюз на демократичните сили са мощни по време на рецесии .

„ България е в рецесия и има потребност от решение на тези рецесии. Това не може да стане с чести избори, със служебни държавни управления. Това ще стане с едно устойчиво държавно управление, в което в случай че не взе участие ГЕРБ-СДС, няма да има дълъг живот и няма да бъде устойчиво, тъй че без нас очаквайте скорошни избори “, безапелационен е той.

Христов съобщи, че още е рано да се разяснява с кого ще бъде обединението . „ Сега сме в акция, всеки споделя какво може да направи, ясно е ние какви сили и благоприятни условия имаме, да забележим другите какво ще предложат като стратегия “, добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР