Заявка за участие на местните избори като независим кандидат за

...
Заявка за участие на местните избори като независим кандидат за
Коментари Харесай

Издигнаха първата кандидатура за кмет на Пловдив

Заявка за присъединяване на локалните избори като самостоятелен претендент за кмет и общински консултант направи юрист Тони Стойчева - интензивно протестираща против ръководството на Пловдив по значимите за града проблеми. Кандидатурата й е издигната от предприемчив комитет, излиза наяве още от известието, изпратено до медиите.

До момента юрист Стойчева е подкрепяла и се е борила за проблеми като прекъсване на желанията за градеж върху 81 дка в парк „ Отдих и просвета “, прекъсване на пробива до Водната палата, прекъсване на построяването на паркинг върху зелените площи пред болница „ Пълмед “, съхраняването на кино „ Космос “ и попречване опита му за разрушение, митингите и акции за запазване на Тютюневия град, слагането на пешеходни пътеки на евентуално рискови местоположения, опазване на Международен панаир Пловдив в интерес на градската стопанска система и други дребни и огромни ежедневни борби.

Тони Стойчева е приключила право в ПУ „ Паисий Хилендарски “. От 2008 година е практикуващ правист и юрист, член на Адвокатска гилдия - Пловдив, с опит в комерсиалното, гражданското и вещното право. Майка на две деца. Родена в Пловдив и негов гражданин с дейна гражданска позиция.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР