Заяждането между капитана на Майорка Антонио Раийо и Винисиус Жуниор

...
Заяждането между капитана на Майорка Антонио Раийо и Винисиус Жуниор
Коментари Харесай

Целувай емблемата - капитанът на Майорка се подигра с Вини Жуниор

Заяждането сред капитана на Майорка Антонио Раийо и Винисиус Жуниор от Реал Мадрид продължи с цялостна пара и по време на миналия конфликт сред двата отбора от 20-ия кръг на Ла Лига. В един миг от мача се видя по какъв начин бранителят предизвика бразилеца, поднасяйки му за целувка емблемата върху фланелката си.

Вероятно това беше в отговор на жест на нападателя на гостите, който при излизането си от терена след края на първото полувреме сподели емблемата на своята тениска и я целуна, като това беше ориентирано към някого от трибуните - евентуално към дразнещи го почитатели на Майорка.

Раийо и Вини Жуниор са в спор от предходния дуел сред двата отбора през сезона, когато столичани завоюваха с 4:1 на “Бернабеу ”. Тогава играчът на островитяните съобщи, че южноамериканецът наскърбява съперниковите играчи със своите танци. Когато пък някой кажел, че Винисиус е подбудител, той незабавно вадел жокер, че отношението към него било расистко.

Само преди дни в този момент Раийо насочи нова провокация към Винисус Жуниор. “Ако на следващия ден би трябвало да дам образец на децата ми, то бих посочил Модрич или Бензема, само че не и Винисиус ”, съобщи капитанът на Майорка в изявление за DAZN.

В последна сметка Винисиус се повлия от всичко това и разочарова в срещата, която Реал загуби с 0:1. Бразилецът получи жълт картон и имаше шанс, че не беше изпъден за втори подобен. Той въпреки всичко си проработи наказване от един дуел, тъй като към този момент натрупа пет публични предизвестия.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР