Завръщайки се от Перм, руският президент Владимир Путин, посети щаба

...
Завръщайки се от Перм, руският президент Владимир Путин, посети щаба
Коментари Харесай

Путин посети щаба на руските въоръжени сили в Ростов на Дон

Завръщайки се от Перм, съветският президент Владимир Путин, посети щаба на съветските въоръжени сили в Ростов на Дон, където беше осведомен за хода на специфичната военна интервенция. Това сподели пред кореспонденти представителят на съветския водач Дмитрий Песков, оповестява ТАСС.

" Другарю висш главнокомандващ, обединената формация войски решава дилемите в сходство с проекта на интервенцията ", рапортува началникът на Генералния щаб на въоръжените сили на Руската федерация Валерий Герасимов незабавно след идването на президента. Путин го поздрави с здрависване. След това двамата с Герасимов се качиха в кабинета, където президентът изслуша отчет, чието наличието не беше оповестено.

Напускайки щаба, Путин помоли Герасимов да поздрави бойците. " Предайте привет на всички командири ", обърна се той към началника на Генералния щаб. " Ще го направя ", увери Герасимов в отговор.

" Имаше и други диалози с представители на висшето управление на Министерството на защитата ", добави Песков.

На 19 октомври Путин участва на интернационалния конгрес „ Русия - спортна страна “ в Перм. Руският водач организира и съвещание на Съвета за развиване на физическата просвета и спорта в Урал и се срещна с регионалния шеф Дмитрий Махонин.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР