Завръщането в групата на тима на бразилския нападател Антони няма

...
Завръщането в групата на тима на бразилския нападател Антони няма
Коментари Харесай

Тен Хаг каза истината за Антони

Завръщането в групата на отбора на бразилския нападател Антони няма да повлияе отрицателно на представянето на останалите футболисти. Това мнение изрази мениджърът Ерик загар Хаг преди семейството на Кристъл Палас от седмия кръг на Висшата лига.

Няколко часа преди днешната конференция на Тен Хаг от " Олд Трафорд " оповестиха, че позволяват на Антони още веднъж да тренира с първия тим и да бъде включван за присъединяване в идните мачове. На 10 септември бразилецът бе отхвърлен краткотрайно поради следствието против него за домашно принуждение - обвинявания, които той отхвърля изцяло.
 Манчестър Юнайтед върна Антони в състава
Манчестър Юнайтед върна Антони в състава

Нападателят ще бъде разполагаем на Тен Хаг

Антони няма да играе против Палас, само че може да се появи в игра още идната седмица.

" Клубът направи изказване по случая, което мисля, че е задоволително ясно ", сподели Тен Хаг.

" Не считам, че това ще повлияе отрицателно на другите играчи. Фокусирани сме напълно върху идните мачове и Антони също би трябвало да бъде. Утре той ще бъде на подготвителното игрище. Искам да го видя по какъв начин се показва, само че знам, че е здрав и във форма ", добави нидерландецът, който работи с Антони и в Аякс.

Официални обвинявания към футболиста няма повдигнати нито от страна на прокуратурата в Бразилия, нито от тази във Англия, макар изявлението, което даде някогашната другарка на футболиста Габриела Кавалин. Самият състезател към този момент е предал на управляващите своите доказателства, с които отхвърля обвиняванията на Кавалин, както и тези на други две някогашни негови приятелки - Райса де Фрейтас и Ингрид Лана.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР