Завръщането на щурата Христина като пълноправен играч във Фермата“ не

...
Завръщането на щурата Христина като пълноправен играч във Фермата“ не
Коментари Харесай

Любовта във „Фермата“ вече не е мираж


Завръщането на щурата Христина като пълновръстен състезател във „ Фермата “ не беше посрещнато с необикновен възторг от страна на съфермерите й, най-много от представителите на мъжкия пол. Шокът за всички беше огромен, а емигрантът Симеон даже й призна, че настроенията в стопанството са такива, че всички са се надявали тя да не получи втори късмет.

Русият секссимвол на шоуто обаче имаше мотив и за наслада от появяването на Христина, защото с помощта на нея той разбра за възприятията, които някогашната им съфермерка Радилена изпитва към него. След успеха си над сервитьорката по време на невиждания троен двубой на арената, софиянката й даде обещание, че ще извърши молбата й да съобщи на Симеон всичко, което двете са обсъждали за възприятията й към него.

Христина описа пред шокирания Симеон, че откогато е отвън шоуто, Радилена е почнала да гледа на него с други очи. Докато били дружно в къщичките на дуелистите не серпантина да приказва за него. Емигрантът даже получи дребна икона от русокоската, подарък от баба й, която сервитьорката заредила с позитивна сила, с цел да го пази в риалитито.

Симеон несъмнено не беше квалифициран за сходни самопризнания, само че за наслада на Радилена наподобява възприятията им са взаимни. Той обаче показа, че въобще не е бил наясно с страстите й, защото тя непрекъснато му давала неверни сигнали, говорела за мъж, който я чака на открито и на който не би изневерила. „ Супер доста се веселя на това, което ми сподели, много добре се усещам. Това е най-милото нещо, което ми се е случвало “, показа пред Христина разчувстваният юноша.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР