Зависимостите на Румен Радев станаха брутално очевидни за всички. Той

...
Зависимостите на Румен Радев станаха брутално очевидни за всички. Той
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: Румен Радев е проект на дълбоката държава, около него са само агенти на ДС

Зависимостите на Румен Радев станаха брутално явни за всички. Той е план на дълбоката страна, към него са единствено сътрудници на Държавна сигурност. Това съобщи в ефира наNOVA някогашният държавен глава Росен Плевнелиев.
 
По мотив излизането на Радев от пленарна зала след гласуването на кабинета " Денков-Габриел " и метода, по който връчи проучвателния мандат на Денков, Плевнелиев разяснява по този начин: 
" На Радев не му прави чест да излезе по време на химна или да не подаде ръка на Денков, тази безсмислена война не отива на един държавен глава. Той пред очите на народа, не един път през тези 6 години, нарушаваше конституцията, в никакъв случай в историята не е било допустимо даже президент даже да си намерения да постъпи по този начин. Неговото ръководство е разделянето ", сподели той. 
 
Думите му обслужваха неговата упоритост за безспорна власт, уточни още някогашният президент. Според Плевнелиев напъните на контактната група, която той водеше при опитите за сформиране на държавно управление в границите на предходния парламент, в този момент са дали резултат.
 
Плевнелиев счита, че няма коалиция сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, а единодушие, само че решенията ще се взимат доста тежко. 
 
Той изрази мнение, че статута на служебните държавни управления е непотребен, защото прекъсва нишката сред демократично определените такива. Обяви се и за това да се завърши и с активността на вицепрезидента.
Плевнелиев счита, че конституционната промяна не може да бъде отлагана повече.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР