Зависимостите към наркотиците съсипаха една от най-красивите ни миски Роси

...
Зависимостите към наркотиците съсипаха една от най-красивите ни миски Роси
Коментари Харесай

Славата и стресът не понесоха на родна миска, изглежда измъчена и състарена

Зависимостите към опиатите унищожиха една от най-красивите ни миски Роси Иванова. Моделката се радваше на шеметна кариера, безпределно внимание и положителни възнаграждения, осигуряващи й висок стандарт на живот, само че залитна към дрогата, която й провали бъдещето, написа " Уикенд “.

Брюнетката прекара известно време в родния си град Русе, където бе изловена от любопитни съграждани, които я щракнаха, до момента в който пазари зеленчук във верига хипермаркети. От фотосите се вижда, че външният й тип по никакъв начин не е ослепителен, в противен случай – тя изглежда доста състарена и амортизирана, което всички отдават на нездравословния метод на живот, който водеше преди години.

Роси беше красива и сполучлива, само че славата и стресът не й понесоха. Тя потърси отдушник на напрежението в лицето на опиатите и безпаметните купони до зори, щедро поляти с алкохол и кокаин. Именно те са оказали въздействие върху кожата и външния тип на русчуклийката, която наподобява измъчена и сбабичосана. Тя беше подвластна от дрогата и даже се твърди, че се е лекувала в комуна в Испания, въпреки хубавицата да отхвърля пристрастеността си.

Слуховете настояват, че Роси е залитнала по дрогата поради млад и сполучлив роден банкер, който от години живеел в Съединени американски щати. Любимият й неведнъж я канел да се реалокира да живее при него в Ню Йорк, ала Мис България 2005 му отказвала, само че не можела да го не помни и от тъга потърсила разтуха в алкохола и кокаина.

Роси започнала да изпада в тежки депресии и нормално не помнела по какъв начин е изкарала последните дни. Изпускала задължения, появявала се със забавяне и тъмни кръгове под очите на фотоси. Отслабнала фрапантно. По това време всички всемирски клюкари мислеха, че страда от анорексия, само че повода за загубата на тежестта й в действителност се криела в прекаляването с алкохола и опиатите и непрекъснатото бодърствуване, от което страдала.

" Животът й се трансформира в пъкъл. Роси не можеше и ден без тези гадости. Промени се, затвори се в себе си, а от усмихнатото и лъчезарно момиче нямаше и диря. Колко пъти приятелите й са й говорили, какъв брой пъти се опитваха да я спрат, да я спасят, само че на вятъра. Роси към този момент беше пропиляла живота си “, призна преди време позната на манекенката. Истината за някогашната " Мис България “ се разчу, когато един ден тя осъмна в болничната стая на столична клиника. Докарали я там по неотложност с кола за спешна помощ, тъй като изгубила схващане. Имало заплаха да изпадне в кома, само че ориста била благосклонна към нея.

Източниците на издават пред вестника, че майката на Роси Иванова също има заслуги за тръгването по неприятния път, тъй като била мъчително амбициозна и непрестанно тормозела наследницата си с желанието й отрочето да бъде първо и най-хубаво. Това също асъдействало за прочувствената й неустойчивост, макар кариерата и купите в стилния бранш
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР