Зависи кого питаме, разбира се, но размерът невинаги е от

...
Зависи кого питаме, разбира се, но размерът невинаги е от
Коментари Харесай

Това ли е най-бързата суперяхта в света

Зависи кого питаме, несъмнено, само че размерът не всеки път е от голяма важност. Поне подобен е казусът с новата суперяхта, която дава обещание, че ще е измежду най-бързите в света.
 Sailing Yacht A, Филип Старк, Андрей Мелниченко и какво счита дизайнерът за иззетата яхта
Конфискуваната съветска яхта и противоречивото изявление на Филип Старк

Дизайнерът закъсня с осъждането на войната

Моделът е VQ115 Veloce и е на компанията за първокласни яхти Vanquish. Тя задава много високи упования за новото си създание, давайки поръчка, че то ще впечатлява преди всичко с експедитивност, само че и по мярка няма да скромничи.

Дължината на VQ115 Veloce по план е 35 метра, а като скорост ще развива впечатляващите 51 възела. На борда на трипалубната яхта ще има място за 32-ма души, а и те няма да бъдат просто кои да е хора. Все отново, прави се по поръчка на специфичен клиент на Vanquish.

За да отговорят напълно на упованията му, от компанията възнамеряват да конфигурират цели три мотора с огромна мощност - MTU Rolls-Royce 2600.

За проектирането на корпуса на яхтата пък Vanquish ще разчитат на опита на архитектите от Studio Delta, които имат задачата да се минимизира съпротивлението и да се усили успеваемостта при придвижване с оптималната скорост.

Екстериорът опредено ще бъде грациозен и съвременен, а на борда, несъмнено, няма да липсват благоприятни условия за развлечение.

 Lazzarini, Air yacht и яхтата, която може да се движи и по вода, и по въздух
Яхтата, която може и да лети

Когато морето ни стане тясно

Две по-малки лодки ще бъдат разполагаем на притежателите на яхтата, с цел да се любуват в допълнение на морски завършения. Освен тях екстрите ще включват и бар, джакузи със солена вода, офис пространство, кинозала и голям брой външни зони за отдих и хранене, написа Architectural Digest.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР