Завърши седмото издание на варненския конкурс Art stars в категория

...
Завърши седмото издание на варненския конкурс Art stars в категория
Коментари Харесай

Завърши седмото издание на варненския конкурс Art stars в категория поп пеене

Завърши седмото издание на варненския конкурс " Art stars " в категория поп пеене. Grand Prix безапелационно отиде при 17 годишната Даниела Иванова от град Долни чифлик, възпитаничка на Диана Николова и вокално студио " Стани звезда ".

Певицата сподели богат, овладян глас, вокална техника и ярка характерност. 10 годишният Вениамин Атанасов от Бургас се пребори за Grand Prix Junior. Той е ученик на Женя Лалчева и Арт център " Точно време " и сподели учудваща зрялост за годините си.

Журито, в състав Хайгашод Агасян (председател), Нелко Коларов и Виктория Динкова раздаде доста награди, тъй като силите бяха доста изравнени и имаше доста изявени участници.

Гала концертът мина при огромен интерес и с доста аплодисменти при осъществяванията на лауреатите и при връчването на премиите. Директорът на състезанието Мила Маврова показа за финансовите компликации, които затрудниха реализацията на състезанието, само че благодарение на доста спонсори и организации той е реалност и то ослепителен. Организационният комитет на състезанието в лицето на Нели Братоева и Петър Мавров също поставиха доста старания той да се състои.

" Очакваме осмото издание на " Art stars " с огромен оптимизъм, с нова идея и в друго време на осъществяване ", споделиха уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР