Завърши ремонтът на залата по волейбол в Плевен, съобщават от

...
Завърши ремонтът на залата по волейбол в Плевен, съобщават от
Коментари Харесай

Завърши ремонтът на залата по волейбол в Плевен

Завърши ремонтът на залата по волейбол в Плевен, оповестяват от общинската администрация. От там напомнят, че обновяването стана допустимо след утвърден план по " Красива България ". 

Общият бюджет на плановото предложение е в размер на 309 512 лв., от които 185 707 лв. са финансиране от Община Плевен, и 123 805 лв. от Министерството на труда и обществената политика.

Приемателна комисия е направила през вчерашния ден оглед на осъществяването на плана, сподели за Българска телеграфна агенция заместник-кметът на общината Стефан Милев.

В комисията са включени представители на разнообразни институции, както и на " Красива България ". Ремонтът е осъществен както беше заложено по план и не чакаме забележки по осъществяването, акцентира Милев.

Както Българска телеграфна агенция писа, залата по волейбол е издигната през 1973 година и от този момент не е ремонтирана. Тя е ситуирана в състезателен комплекс " Спартак ". В нея упражняват близо 80 подрастващи в две възрастови групи към волейболен клуб Спартак 1996, половината от които са ученици на Спортното учебно заведение " Георги Бенковски " Плевен. През годините със средства на Общината в залата са осъществявани частични усъвършенствания.

В резултат на осъществявания ремонт са основани удобни условия за прилагане и употреба на залата. В хода на реконструкцията е осъществена цялостна замяна на съществуващото дюшеме с нова настилка. Стените са шпакловани и боядисани. Монтирани са нов окачен таван, нова осветителна уредба, нови седалки за публиката и ново електро табло.

Българска телеграфна агенция напомня, че общината получи утвърждение за финансиране от Министерството на младежта и спорта и за ремонт на отоплителната апаратура в зала " Спартак " на стойност от 680 000 лева Предвижда се в залите по волейбол и акробатика да се построи нова вътрешна отоплителна апаратура с вентилаторни конвектори и климатична вентилационна апаратура, вентилационна апаратура за санитарни възли, апаратура за битова гореща вода и абонатна станция, която да е с подобен потенциал, че в бъдеще да може да се отопляват и другите зали в постройката при предпочитание от наемателите.

Избран е реализатор на плана след осъществяване на социална поръчка. Процедурата е обжалвана от участник през летните месеци, което е спряло старта на дейностите, прибавят от общинската администрация. Преди дни от Комисията за защита на конкуренцията са се произнесли на първа инстанция по жалбата в интерес на Община Плевен.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР