Затворник, излежаващ спорна безсрочна присъда след кражба на мобилен телефон,

...
Затворник, излежаващ спорна безсрочна присъда след кражба на мобилен телефон,
Коментари Харесай

Затворник, излежаващ безсрочна присъда за кражба на мобилен телефон, се събра отново със сина си след 14 години

Затворник, излежаващ противоречива безсрочна присъда след кражба на мобилен телефон, най-сетне още веднъж срещна своя наследник младеж - 14 години по-късно.

Томас Уайт, на 40, беше разказан от момчето си Кейдън като „ най-хубавият прегръщач в света “, когато двамата се прегърнаха за „ доста минути “ в пандиза в четвъртък, 25 април. Сега той е затворен 12 години след получават двугодишна минимална тарифна присъда затвор според заповед за отнемане от независимост за социална отбрана (IPP). не съставляват спомагателна опасност за по-широката общественост. Въпреки това, доста от близо 3000-те извършители, които понастоящем са затворени заради тях, са извършители от ниско равнище, тъкмо като Томас, които се опасяват, че нямат огромна вяра за освобождение.

Лорд Дейвид Блънкет, някогашен министър на вътрешните работи който вкара IPPs, сподели, че е " сбъркал " след срещата с Kayden, 14, който беше на 10 месеца, когато видя татко си за финален път. Но Маргарет Уайт, бабата на младежа, която в този момент се гриж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР