ЗАТВОР за Истината. Днес ми връчиха призовка за предявяване на

...
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Затвор за Истината. Днес ми връчиха призовка за предявяване на обвинения />Реклама / Ads
ЗАТВОР за Истината. Днес ми връчиха призовка за предявяване на обвинявания. ЗА говорене и отстояване на Истината - две години затвор. ЗА внасяне на сигнали против Борисов, Гешев, Пеевски, за сезирането на испанската прокуратура за Къщата в Барселона, за борбата против избора на Гешев и образуване на митинги и акции против ръководещата ни мафия и битката ни с БОЕЦ за правдивост и правораздаване - до 5 години затвор!
ЗА откриване на мракобесието и лъжите на щаба и държавното управление за ОТКАЗИТЕ да се тестват контактни и да се слагат под карантина, което докара до гърмеж на болестта във Видин и други обитаеми места - санкция от 10 000 до 50 000 лв..
ЗА откриване на 16 милиарда Данък добавена стойност и десетки други далавери и схеми на наглите - три години затвор.

ЗА непримиримост и поредност в отстояване на идея и цели и отвод да се окажат, пречупя, продам, умра, или замлъкна и спра по какъвто и да е метод - до пет години затвор. В страната на мафията за Истината санкционират и даже убиват. Мафията убива и мачка непримиримите и ограбва всички.

Стоя зад всяка дума, разобличаване и деяние на БОЕЦ през всичките години и борби и казано и осъществено в персонално качество. Битката продължава. Ще я продължа и от ареста, ще я продължа и от пандиза. В обвиняванията към мен е вписана присъдата на мафията и нейните главатари - Борисов, Пеевски, Гешев и бандата им. И не се лъжете, нито Българска социалистическа партия, нито Движение за права и свободи, нито Оперативна програма, или което и да е ченгеджийско образувание на статуквото е опция. Те са си едно. Алтернативата ще се роди в борбата.

И не се опасявайте. БОЕЦ се трансформира в знак на съпротивата против мафията и злото, което ни убива. Винаги е имало и в този момент има смели, почтени и почтени жители, публицисти и магистрати. Можем да се преборим със злото и да си подредим страната. Можем да живеем свободни в естествена и демократична страна. Можем. Повярвайте в силите си и се отърсете от страха. Тогава ще я усетите, няма ка да ви го опиша възприятието, ще усетите свободата!

Ще дишате. Ще живеете. Ще мечтаете. Имайте религия, ще се преборим с всичко.
Битката продължава. Благодаря за поддръжката, бъдете здраве и се стягайте за площадите.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР