Затвор грози брата на актьора Димитър Рачков - Петър ако

...
Затвор грози брата на актьора Димитър Рачков - Петър ако
Коментари Харесай

След поредната изцепка и гонка с ченгетата, затвор грози брата на Рачков

Затвор грози брата на артиста Димитър Рачков - Петър в случай че физико-химичната експертиза потвърди, че откритите у него осем кафеникави топчета, наподобяващи  метамфетамини, са наркотични субстанции.

Освен риска да бъде пратен зад решетките, в случаи на признание на виновност за владеене на опиати, над главата на Петър тегне заплахата да отнесе съществени финансови наказания поради няколко нарушавания при конфликта си с бургаските ченгета в неделя на обяд. Сред тях са неспазване на полицейско предписание, увреждане имущество на Министерство на вътрешните работи, ръководство на неточен автомобил и шофиране без брошура, която му е отнета за период от две години.

Екшънът се разиграва по пътя Бургас - Средец в неделя към 12:30 часа.

Водачът не стопира за инспекция, отклонил се от пътя в опит да се измъкне от ченгетата. Започва гонка. В един миг Аудито е застигнато и изпреварено от автопатрул на Четвърто районно ръководство - Бургас. Когато водачът видял патрулката, подхванал маневра на заден ход и блъснал един от колите на жандармерията. След удара беглецът е арестуван. Оказало се, че той е остарелият познайник на ченгетата – престъпно проявеният  41 годишен Петър Рачков. При задържането си той изхвърля кутийка с осем топчета съдържащи вещество наподобяващо метамфетамин. Рачков е откаран в районно ръководство Средец със заповед за задържане за период от 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР