Затваряне на платна по магистрала Тракия ще стъжнят живота на

...
Затваряне на платна по магистрала Тракия ще стъжнят живота на
Коментари Харесай

Ето къде са тапите по Тракия, които ще стъжнят живота на шофьорите

Затваряне на платна по автомагистрала " Тракия " ще стъжнят живота на водачите. 

Движението в сектора сред 66-ти и 69-ти км ще бъде двупосочно от 22 април в платното за София за наложителен ремонт на дилатационни фуги. Това оповестиха от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).
-->
Преминаването в платното за Бургас се ограничава от 11:00 ч. в събота.

Ремонтните работи са наложителни, с цел да се осигури безопасното пътуване в правата. Ограничението в придвижването в региона на оборудването ще продължи и при идните почивни дни около 1 май и 6 май - Гергьовден.Необходимо е шофьорите да карат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената пътна сигнализация, предизвестяват от АПИ.

В събота (22 април) между 8:00 ч. и 14:00 ч. се лимитира придвижването за тежкотоварни коли над 12 т в сектора от 5-ия до 23-ия км на автомагистрала „ Тракия “ в посока Бургас.За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по първокласния път София – Пловдив.

В момента придвижването по мостовото оборудване при 20-ия км в посока Бургас се реализира единствено в изпреварващата лента, напомнят от АПИ. Съоръжението се нуждае от спешен ремонт и трафикът е стеснен в дейната и спешната лента за осъществяването на подготвителни работи за идния ремонт на пътната плоча. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР