Затрили шефката на аптеки заради 65 000 лева, щели да

...
Затрили шефката на аптеки заради 65 000 лева, щели да
Коментари Харесай

Разкриха ги! СНИМКА на джудистът - един от похитителите на ж...

Затрили шефката на аптеки поради 65 000 лв., щели да ги похарчат за погашение на заеми и покупка на кола

Гарабед Веринян е един от един от упрекнатите в убийството на Еранухи Ованес Пехливанян. Това стана ясно от днешното изказване на окръжния прокурор на Русе - Георги Георгиев.

Извъpшитeлитe ca ycтaнoвeни caмo зa двa дни, a вчepa ca oтвeли пoлициятa дo мяcтoтo, къдeтo ca изxвъpлили тялoтo. Boдoлaзи пpoдължaвaт и днec дa пpeтъpcвaт peкaтa.

Другият причинител е 55-годишният М.М., той е с регистрация за измами и присъда за документна машинация като чиновник на Агенция " Митници ". Двамата са се познавали от 4 - 5 години и са си имали доверие.



49-годишният някогашен джудист Гарабед

Пpичинитe зa тeжкoтo пpecтъплeниe ca гpaбeж нa 65 000 лева, заяви rusemedia.com.

Убийците са следили жертвата повече от месец.

Събрани са голям брой доказателства, на арестуваните са повдигнати обвиняванията за похищение, обир на пари в огромни размери и съзнателно ликвидиране на отвлечената за прикриване на двете закононарушения.

При осъществените огледи са открити елементи от тялото на дамата, заяви окръжният прокурор и посочи, че похитената жена е била следена от двамата причинители повече от месец, като са били открити всекидневните ѝ привички, финансовите благоприятни условия и практиката да носи със себе си огромни суми пари в брой.

С парите от плячката единият изплатил няколко бързи заема в размер на 16 000 лева, а другият възнамерявал да си купи автомобил. Остатъкът от парите, както и униформата, която е употребявал единият от тях, били открити в домовете им.

Поради спецификата на случая, с изключение на от Окръжна прокуратура – Русе, следствието ще бъде под наблюдението и на Върховната касационна прокуратура, добави окръжният прокурор.
Свързани вести Полицията с ужасяващи детайлности за зверското ликвидиране на дамата в Русе ВИДЕО Съпругът на убитата в Русе - пари от аптеки, строителство и дърводобив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР