Застреляният Марио Панчев казал на полицията, че се страхува за

...
Застреляният Марио Панчев казал на полицията, че се страхува за
Коментари Харесай

Застреляният Марио Панчев казал на полицията, че Пелов иска да го убие

Застреляният Марио Панчев споделил на полицията, че се опасява за живота си. Месец преди престрелката в Ботевград той бил арестуван с противозаконен револвер, съобщи Nova.

Тогава Панчев споделил това на полицията, тъй като беглецът Владимир Пелов може да го нападне. Затова се сдобил с оръжие. Министерство на вътрешните работи му го иззели.

Информацията пристигна точно от Министерство на вътрешните работи. Вътрешният министър даде брифинг в Ботевград във връзка спомагателните ограничения, които Министерство на вътрешните работи подхваща за града.

Почина Марио Панчев

Избягалият рецидивист Пелов - убит в Ботевград

Във вторник Марио Панчев беше заровен. Убит от индивида, от който споделил на Министерство на вътрешните работи, че се опасява.

Министерство на вътрешните работи към момента не намира другия избягал пандизчия Радослав Колев.

"Възможно е да е тука в Ботевград и на всички места другаде. Той може и да ни слуша от някъде. Дано да не посегне на някого ", разяснява Радев.

Нищо няма да го спре да убие, сподели следовател за избягалия Радослав Колев

За живота си се опасява и Тихомир Каменов – мъжът, който Колев се опитал да убие с чук и нож. И той споделил на Министерство на вътрешните работи, че може да е в заплаха.

"Казаха да не се тормозя, че няма нищо обезпокоително и да ги потърся в случай че той се опита да ме откри ", описа Каменов.

Единствената оживяла жертва на Радослав Колев проговори

Тихомир също няма защита. А вътрешният министър няма желание да подава оставка, тъй като вижда, че Министерство на вътрешните работи се оправя.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР