Заснеха на видео похотлива двойка на виенско колело, докато момичето

...
Заснеха на видео похотлива двойка на виенско колело, докато момичето
Коментари Харесай

Заснеха как момиче прави френска любов на гаджето си на виенско колело

Заснеха на видео сластна двойка на виенско колело, до момента в който момичето прави орален секс на приятеля си пред стотици хора на известния музикален фестивал в долината Коачела в Съединени американски щати, оповестява Mirror.

Клипът се е популяризирал бързо и всеобщо в този момент и се радва на огромен интерес в обществените мрежи. Известният фестивал започва към този момент в Калифорния през миналия уикенд. Известното виенско колело, на което двойката е решила да се отдаде нетърпеливо на интимни милувки, е една от най-разпознаваемите забележителности на събитието.

Ежегодният фестивал се организира в границите на два уикенда в Empire Polo Club в Индио, Калифорния, ситуиран в долината Коачела в пустинята Колорадо. Обикновено събитието притегля към 250 000 души през двата уикенда, а присъединяване взимат голям брой огромни имена в музиката от разнообразни стилове. Тази година едни от известните имена са Tame Impala, Kid Cudi, Wiz Khalifa, Billie Eilish, Weezer и Idris Elba. Първият уикенд от програмата завършва в неделя вечер с хедлайнера Ариана Гранде.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР