Засилване на полицейското присъствие в малките населени места, както и

...
Засилване на полицейското присъствие в малките населени места, както и
Коментари Харесай

Връщат сигурността на 14 хиляди души в община Камено, възстановиха районното полицейско управление

Засилване на полицейското наличие в дребните обитаеми места, както и повишение качеството на работата на чиновниците на реда са приоритет за бургаската Областна дирекция

Със заповед на министъра на вътрешните работи – Калин Стоянов, след предложение на шефа на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов, преобразуваното в полицейски сектор през юни 2022 г. Районно ръководство – Камено възвръща функционалностите си в цялостен размер.

Живеещите на територията на Община Камено близо 14 000 души още веднъж ще бъдат обслужвани от районно управление (на МВР) Камено, като заявки за издаване на персонални документи и СУМПС ще могат да се подават и получават в постройката на полицейското ръководство, както и досега. Режимът за документите по линия на Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) също е неизменен.

С възобновяване на Районно ръководство – Камено се удовлетворява дългогодишното предпочитание на локалното население, обезпечаването на публичния ред, териториалното обслужване и полицейското наличие в региона да се реализират от полицейска конструкция в цялостен размер, а не от полицейски сектор. Такова е визията и на шефът на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов, измежду чиито начинания от последните месеци са усилване на полицейското наличие в дребните обитаеми места, както и повишение качеството на работата на чиновниците на реда.     
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР