Сърфистите, намерени мъртви в Мексико, щата Долна Калифорния, са били

...
Сърфистите, намерени мъртви в Мексико, щата Долна Калифорния, са били
Коментари Харесай

Тримата починали в Мексико сърфисти са били простреляни

Сърфистите, открити мъртви в Мексико, щата Долна Калифорния, са били простреляни в главата и телата им са захвърлени в бунар, съобщи Би Би Си .

Двамата братя от Австралия Джейк и Калъм Робинсън, на 30 и 33 години, и техният другар от Съединени американски щати Джак Картър Роуд, на 30 години, изчезнаха на 27 април, до момента в който караха сърф в Енсенада. Телата им бяха открити на 4 май.

Роднини на тримата мъже са ги разпознали в неделя, откакто пътуваха до Мексико, с цел да оказват помощ на управляващите в следствието на случая.

 Три тела бяха открити след изгубване на сърфисти в Мексико (ВИДЕО) Светът 2 мин. Три тела бяха открити след изгубване на сърфисти в Мексико (ВИДЕО)  25-годишен мъж опита да се самоубие в Мексико, бърза реакция го избави (ВИДЕО) Светът 1 мин. 25-годишен мъж опита да се самоубие в Мексико, бърза реакция го избави (ВИДЕО)  „ Държеше тялото му в устата си “: Сърфист изчезна след нахлуване от акула (СНИМКИ) Светът 4 мин. „ Държеше тялото му в устата си “: Сърфист изчезна след нахлуване от акула (СНИМКИ)  Три тела бяха открити след изгубване на сърфисти в Мексико (ВИДЕО) Светът 2 мин. Три тела бяха открити след изгубване на сърфисти в Мексико (ВИДЕО)  25-годишен мъж опита да се самоубие в Мексико, бърза реакция го избави (ВИДЕО) Светът 1 мин. 25-годишен мъж опита да се самоубие в Мексико, бърза реакция го избави (ВИДЕО)  „ Държеше тялото му в устата си “: Сърфист изчезна след нахлуване от акула (СНИМКИ) Светът 4 мин. „ Държеше тялото му в устата си “: Сърфист изчезна след нахлуване от акула (СНИМКИ)

Също в неделя сърфисти отдадоха респект на тримата умряли млади мъже като се събраха в кръг със сърфовете си в Есенада, някои носеха и цветя.

Снимка: Reuters

По първични данни тримата мъже са нападнати при опит да спрат кражба на пикапа, с който са се придвижвали в региона. При директен конфликт крадците са ги простреляли.

Телата на сърфистите са открити в бунар с дълбочина 4 метра  на към 6 километра от мястото на нападението – в град Санто Томас в петък.

Наблизо са открити изоставени палатки, изгорен бял пикап и телефон, обвързван с изчезналите сърфисти. В кладенеца е открито и четвърто тяло, само че то е било там по-дълго време там и не е обвързвано със случая, прецизираха локалните управляващи.

Снимка: Reuters

Двама мъже и една жена са арестувани по съмнение за директно или индиректно присъединяване в нападението. По-рано ФБР заяви, че изследва случая и е в контакт с интернационалните сътрудници.

Долна Калифорния е един от щатите в Мексико с най-вече убийства, защото локални наркобанди водят войни за територия. Районът Енсенада, на към 120 км южно от границата със Съединени американски щати, има положителни условия за каране на сърф, смята се за по-безопасен и от дълго време притегля туристи от Калифорния.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР