Засилено полицейско присъствие около ромския квартал в Казанлък ще има,

...
Засилено полицейско присъствие около ромския квартал в Казанлък ще има,
Коментари Харесай

Засилват полицейското присъствие в ромския квартал в Казанлък

Засилено полицейско наличие към ромския квартал в Казанлък ще има, изключително съвещание на общинския съвет на града - не. Това стана ясно от срещата на общинското управление на Казанлък с жителите и медиите. Вчера недоволни жители желаеха среща с управляващите, поради всеобщото сборичкване в центъра на града в понеделник.

Извънредната сесия на локалния парламент бе поискана тази заран от общинските съветници на Българска социалистическа партия. Целта е да се направи разбор на адекватността и актуалността на нормативната уредба, след което да се обсъдят и одобряват настоящи дейности, сподели общинският консултант и ръководител на БСП-Казанлък Румяна Друмева:

„ Трябва да бъдем на висотата на локалната власт и да си защитим гражданите„.

Председателят на Общинския съвет Николай Златанов, който участва на днешната среща с медиите и жителите, отхвърли нуждата от такава сесия.

Директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора гл. комисар Георги Хаджиев даде обещание, че полицейското наличие в ромския квартал ще бъде засилено. Кметът Галина Стоянова изясни, че са формирани доста актове:

“За обезпечаване на условия за успокоение, труд  и отдих на жителите и повдигане на звук, са формирани 69 акта, иззети са 4 броя уредби по член 9, за приложимост на алкохол на публично място са формирани 62 акта “, обясни Стоянова. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР