, защото отказал да махне кръст, който носил на врата

...
, защото отказал да махне кръст, който носил на врата
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Защо може да ходиш на работа с хиджаб, но не и с кръст?

, тъй като отказал да махне кръст, който носил на врата си. Асирийците са етнорелигиозна общественост в Сирия и Ирак, които се смятат за най-старите християни и християнството е неделима част от тяхната еднаквост.
Джордж Танури е бил помолен да напусне работата си от Инграм Майкро, тъй като е отказал да махне този кръст. За сметка на това, хиджабите били разрешени в работата, разкрива анализаторът.
 Анализ: 10 години след Арабската пролет - какво се промени Анализ: 10 години след Арабската пролет - какво се промени
" Точно 10 години след така наречен Арабска пролет, светът не стана нито по-демократичен, нито по-добър. Всъщност, стана тъкмо противоположното. Прев...
" От ИнграмМайкро се оправдават, че това е поради съображения за сигурност. Щото е доста безвредно да се работи в склад със стърчащ парцал на главата, разкриващ единствено очите (евнтуално лицето)
Такова нещо в Сирия в никакъв случай, но в никакъв случай няма да се случи (говоря за следените от държавното управление територии). Само си представете.
Асирийците, които са едни от най-гонените от ИДИЛ етноси в Близкия изток, отпътуват в Швеция с цел да спасят живота си от групировки, които, дано не се лъжем, бяха финансирани от Запад.
Само с цел да се окажат на място, където им не разрешават да носят нещото, с което те се разпознават. Също както и при ИДИЛ. Представете си иронията.
 От есента на 2018 ще се продава кукла Барби с хиджаб От есента на 2018 ще се продава кукла Барби с хиджаб
От есента на идната година ще се продава кукла Барби с хиджаб, заяви американският производител на играчки Mattеl, на която се поз...
Но както споделих, хиджабите не са неразрешени. Те са на мода. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР