Защо връзката не се получава? Може би постоянно повтаряте едни

...
Защо връзката не се получава? Може би постоянно повтаряте едни
Коментари Харесай

Ето 6 непростими грешки, които жените правят във връзките си

Защо връзката не се получава? Може би непрекъснато повтаряте едни и същи дейности, които водят до кончината на тази или онази обич. Експертите считат, че тези шест неточности в персоналните връзки се позволяват от 99% от дамите.

1. Твърде доста забележки
Погледнете се в профил. Не ви ли омръзна да се ззаяждате с колегата от заран до вечер по някаква причина? Или мислите, че мъжете в действителност се радват да ги учат какво да облекат, какво да ядат за вечеря, по какъв начин да харчат пари, по какъв начин да карат. Жените са склонни да насочат прекалено много претенции и искания. Те могат да бъдат досадни, което нервира господата. Опитайте се да се поставите на мястото на колегата си. Докога можете да търпите четенето на морал? Вярвайте, че непрекъснатото ви мрънкане кара индивида до вас да спре да ви слуша.

2. Крайности
Някои дами са прекомерно налични в интимната област, само че има и „ монахини “, които не дават да ги допрян. В последна сметка, и двата полюса не са привлекателни. Изричната подготвеност за милувки обезценява интимността и не е изключено мъжът бързо да се отегчи от всичко и дамата ще загуби значение в очите на мъжа. От друга страна, несъразмерната вдървеност плаши евентуалния сътрудник, той не е сигурен, че ще успее да ви достави удоволсхвие и като резултат ще загуби мотивация. Затова заложете на златната среда. Практикувайте техниката „ лед и огън “ – от време на време се правете на прекомерно налични или на прекомерно студени. Но увлечението с тази операция е рисково. Затова не го правете постоянно, защото ще объркате мъжа, той ще бъде объркан и вероятно нервиран.

3. Надувате се и мълчите
Жените имат вяра, че сътрудникът им е екстрасенс, който може да познае желанията и страстите им. И вместо да изразят това, което ги тревожи, избират да мълчат и да натрупат недоволства в себе си. Говорете, не мълчете. Не изграждайте стена на недоразумение посред ви.

4. Не проявявате обвързаност
Зрелите дами постоянно се опасяват да показват усеща към мощния пол. Това идва от страха да не бъдеш отритнат, неразбираем, настойчив... Но пък мъжете нормално са отворени за прояви на обвързаност. Само не прекалявайте и не се превръщайте в лепенка. Помнете и, че женската обвързаност не всеки път поражда идентична реакция от страна на мощния пол. Има мъже, които не са привикнали с деликатност или пък се тормози да демонстрира сантиментални страсти. Тук са значими женственият тактичност и самообладание.

5. Не позволявате на мъжа да приказва
Това може да се случи по две аргументи. Първо, не почитате мъжа и даже жестоко го прекъсвате. Подобно държание наскърбява всеки съответен мъж. Второ, дамата е заела такава „ мъжка” позиция, че сътрудникът не й прави похвали. Тя обаче мечтае да чуе приятни думи.

6. Подценявате себе си
Доста постоянно дамите подценяват личността си или им липсва доверие в себе си. Но най-добре е да оцените трезво своите дефекти и преимущества, да забулите първите и да демонстрирате вторите. Не бива да повтаряте на колегата си, че имате дълъг нос. В противоположен случай, даже в никакъв случай да не е обръщал внимание на тази досадна детайлност, в този момент ще стартира да гледа под лупа тази част от лицето ви. Не си вкарвайте автогол. Оценявайте себе си, своите преимущества и достолепие. И тогава вашият сътрудник ще направи същото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР