Защо трябва да използвате тенджера под налягане от ново поколение?

...
Защо трябва да използвате тенджера под налягане от ново поколение?
Коментари Харесай

FAGOR - Новo поколение тенджери под налягане

Защо би трябвало да употребявате тенджера под налягане от ново потомство?

• Готвите бързо и елементарно вкусни и здравословни ястия за една трета от общоприетото време за подготвяне.

• В натовареното ви всекидневие имате опция да приготвите бързо вкусни домашни ястия.

• Не пилеете пари като купувате подготвени ястия, съдържащи оцветители и консерванти.

• В случай, че спазвате здравословна диета или имате специфичен хранителен режим.

• Правите финансова инвестиция, с която ще употребявате 70% по-малко сила.

• Това е най-бързият метод да приготвите здравословна храна за вашето бебе

Бързина и успеваемост - Многото преимущества на готвенето под налягане
Тенджери под налягане Fagor икономисват време: Гответе за 1/3 от времето

• Тенджерата под налягане Fagor Duo от ново потомство ви икономисва време, като подготвя храните от ДВА до ДЕСЕТ пъти по-бързо от общоприетите способи на готвене. Това е най-бързият метод да сготвите здравословна храна. Те са по-бързи даже и от микровълнова фурна, само че усетът на храната, приготвена в тях е доста по-добър. Прекарването на по-малко време в готвене значи повече време за спорт, деца, филми, другари, занимания или други действия.

Примерно време за готвене на тенджера под налягане FAGOR от ново потомство:

Тенджерите под налягане Fagor икономисват от времето ви, с цел да подготвят вкусни ястия

• Храната може да се подготви извънредно бързо с тенджерата под налягане Fagor Duo от ново потомство. С нея ще приготвите вкусни закуски, ястия или десерти. Сгответе от нормално предястие до гурме ядене единствено за няколко минути.

• Тенджерата под налягане Fagor Duo може бързо да сготви артикули като пилешко, говеждо, морски блага, картофи, както и варива, като - ориз и фасул и нахут, които изискват по-дълго време за готвене.

• Тенджера под налягане Fagor прави приготвянето на бебешка храна елементарно (подробности по-долу).

• При готвене с тенджера под налягане от ново потомство на Fagor, храните резервират своя усет, тъй като се подготвят бързо в запечатана и свободна от О2 среда с доста малко течност. Водоразтворимите витамини и минерали се резервират.

• Зеленчуците резервират естествения си цвят и усет, защото могат да се задушават под налягане, а не да се варят. Налягането на парата подготвя храната бързо, тъй че всички храни, приготвени в тенджера под налягане от ново потомство, са сочни за разлика от храните, приготвени в микровълнова фурна.

Тенджерите под налягане Fagor са създадени в Испания и дават отговор на стандарта СЕ
• Тенджерите под налягане Fagor са изцяло безвредни, тъй като имат до ПЕТ системи за сигурност, които дават отговор на най-взискателните стандарти за качество и сигурност.

• Тенджерите под налягане FAGOR от ново потомство са създадени в сходство с използвания съдебна експертиза стандарт за сигурност за тенджери под налягане. Притежават технология с голям брой защитни клапани, която разрешава изпускане на всяко ненужно налягане, до момента в който блокировка предотвратява инцидентно отваряне на капака.

Тенджери под налягане Fagor ви икономисват пари

• Домашните ястия, приготвени в тенджера под налягане, обезпечават бърза опция на скъпите предястия и модифицираните храни, съдържащи консерванти, изкуствени аромати и оцветители.

• Проучванията демонстрират, че готвенето съставлява към 10% от сметката за електричество на средностатистическия дом. Тъй като е толкоз бърза, тенджерата под налягане Fagor Duo от ново потомство ви икономисва пари, като употребява почти 70% по-малко сила от елементарните съдове за готвене.

• Тенджерата под налягане Fagor Duo от ново потомство е напълно създадена в Испания и е направена от безвредна, здрава неръждаема стомана и има основа за разпределение на топлината за отмерено запичане и бързо асимилиране на топлината.

Разполага с елементарен за потребление селектор за ДВОЙНО налягане – просто завъртете диска.

Здравословна храна за бебета
Най-бързият метод да извършите здравословна бебешка храна: Използвайте тенджера под налягане.

• Освен, че подготвя бързи, лесни и вкусни ястия за възрастни, тенджера под налягане от ново потомство може елементарно да подготви храна за вашето дете.

Използването на съвременна безвредна тенджера под налягане е най-бързият метод за подготвяне на бебешка храна.

• Тенджерата под налягане е универсална. Може да се употребява и за стерилизиране на стъклени бебешки шишета.

• Защо да харчите големи суми пари за модифицирани бебешки храни? Гледали ли сте в миналото съставките на купената от магазина бебешка храна? Бебешката храна, която идва в бурканчета съдържа доста консерванти и оцветители. Какви ще бъдат дълготрайните резултати върху вашето бебе от поглъщането на тези химикали?

• Бебешката храна може да се подготви с тенджера под налягане просто посредством удължение на времето за готвене на плодовете и зеленчуците. Готвенето под налягане ще омекоти плодовете и зеленчуците, тъй че да могат да се пюрират в блендер или кухненски робот. Приготвянето лишава единствено 1-2 минути.

• Стъклените бебешки бутилки са тези, които родителите би трябвало да употребяват. Освен за подготвяне на бебешка, тенджера под налягане може да се употребява и за стерилизиране на стъклени бебешки шишета. Просто налейте вода на дъното, заключете капака и запарете бутилките върху включената кошница за тенджера под налягане.

Интерсервиз Узунови АД дава дълготрайни взаимоотношения на своите клиенти и сътрудници като предлага отлични цени, еластичност и качествено обслужване от добре готови експерти, както и експертна и спешна помощ от личен фирмен сервиз!

Магазините във Варна, от където може да купите всички модели тенджери FAGOR са два:

• на бул „ Владислав Варненчик ” №267. Работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа. Телефони: 0886 42 44 04 ; 0889 60 80 40,

• на улица Девня 14 (до хотел „ Аква ”). Телефони: 052 649 659 и 0882 03 11 33.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР