Защо министър Надежда Йорданова позволява съветският гражданин Алексей Трифонов да

...
Защо министър Надежда Йорданова позволява съветският гражданин Алексей Трифонов да
Коментари Харесай

Защо министър Йорданова позволява съветски гражданин да е председател на Софийски градски съд?

" Защо министър Надежда Йорданова разрешава " руският " жител Алексей Трифонов да е ръководител на Софийския градски съд? " Този въпрос задава на страницата си във Facebook Методи Лавов.

" В документ, публикуван от ръководеното от министър Йорданова Министерство на правосъдието, е посочено, че няма данни Трифонов да е придобил българско поданство (същият е роден в Съюз на съветските социалистически републики през 1977 година от майка рускиня), а това значи, че е назначен в правосъдната система в несъгласие със закона. Неслучайно преди време той беше член на ЦИК, номиниран от Движение за права и свободи, което приказва доста за неговите благодетели.

Преди близо два месеца сезирах публично министър Йорданова по тематиката, само че по този начин и не получих формален отговор. Сезирах и министерски съвет - още веднъж безмълвие.

Централните медии също мълчат.

Казвате, че обещанията са с цел да се съблюдават, г-жо Йорданова. Не зная на кого какво сте дала обещание по тематиката " Алексей Трифонов ", само че аз Ви споделям, че законите са с цел да се извършват. Казвам Ви и че невнасянето на предложение за уволняване на Трифонов от Вас обслужва Руското посолство.

По тази тематика в Москва ли ще заведете Надежда Йорданова, господин Kiril Petkov? ", приключва поста си Лалов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР