Защо лагерният автобус на YMCA катастрофира на Айдахо 55? Щатската полиция на Айдахо съобщава за причината

...
Близо месец след като училищен автобус, превозващ близо 30 души,
Коментари Харесай

Близо месец след като училищен автобус, превозващ близо 30 души, катастрофира на Айдахо 55 близо до Банкс, следователите установиха, че автобусът е излязъл от пътното платно, прекоригиран е и се е преобърнал.

Автобусът за летния лагер на YMCA Treasure Valley беше един от четирите, пътуващи обратно към Бойзи на 4 август от лагера на YMCA в язовир Horsethief. Шофьорът, 64-годишна жена от Колдуел, е получила наранявания, според петъчно съобщение за новини от щатската полиция на Айдахо. Осем пътници са претърпели „сериозни наранявания“, каза ISP, но не бяха предоставени подробности.

Шофьорът не е нает от YMCA, каза президентът и главен изпълнителен директор на YMCA в Айдахо Дейвид Дуро по-рано пред Idaho Statesman.

>

Това е първото потвърждение, че няма други превозни средства, пряко замесени в сблъсъка. Имаше още една катастрофа с участието на множество превозни средства, която се случи „значително зад автобуса“, ​​след като шофьорите се опитаха да спрат, където трафикът беше забавен, говорителят на щатската полиция на Айдахо Арън Снел каза на Statesman по-рано, но никой не е сериозно ранен.

Общо 28 души - включително къмпингуващи на възраст от 13 до 18 години, заедно с лагерни съветници и шофьор на автобуса - са били в автобуса, според съобщението за новините.

Другите три лагерни автобуса не са участвали в катастрофата, въпреки че един от автобусите е бил зад автобуса, който е катастрофирал, което е причинило забавянето му, каза Дуро по-рано на Statesman. тяхното разследване, според съобщението за новините.

Катастрофата, която се случи близо до стълб 84, затвори част от пътя за близо четири часа.

Близо две дузини пътници бяха изпратени до различни болници на Treasure Valley, включително регионален медицински център Saint Alphonsus и медицински център St. Luke's Boise, след катастрофата. Няколко пациенти бяха бързо изписани, след като бяха прегледани от медицински персонал, според предишни доклади на Statesman. Останалите пациенти бяха изписани по-малко от седмица след сблъсъка.

„Това беше трагичен завършек на иначе страхотния едноседмичен летен лагер“, каза Дуро преди Statesman.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР