Защо им е на хората да хвърлят хейт по водещия

...
Защо им е на хората да хвърлят хейт по водещия
Коментари Харесай

Мартин и Таньо: Скромни граждани с мощни мотори и свежи идеи за обуздаване на адреналина

Защо им е на хората да хвърлят хейт по водещия на рубриката за свободно говорене - Мартин Пенчев и неговият посетител – вложител в недвижимо имущество и рокер – Таньо Танев? Толкова ли са дразнещи моторджиите и по какъв начин се управляват черните овце, яхнали мотори?

Тези въпроси бяха наранени в седмичната графа на Мартин Пенчев за свободно говорене по Дарик Югоизток, само че никога не бяха в центъра на диалога им с Таньо Танев. Важната тематика беше разпоредбите в и отвън обитаемо място, опциите за събиране и паркиране в града, както и локалната политика във връзка с феновете на този тип адреналиново занимание.

И най-много: Една концепция за план, който може да донесе освен доходи на Бургас, само че и дълготрайни стопански и обществени изгоди... Кметът Димитър Николов участваше индиректно в разискването на концепцията.

Като обществено дейни хора, Таньо и Мартин не пропуснаха да поговорят и за ограниченията за сигурност за децата на пътя и тези, които се возят с каска зад татко си.

Най-много обаче дискутираха, какво би трябвало да се случи, с цел да има условия и предварителна защита на територията на община Бургас за рокери, пешеходци, състезатели и коли.

Непринудено директни и на моменти рисково положителни, чуйте в звуковия файл, по какъв начин Мартин Пенчев и Таньо Танев разясниха живота на мотор, плановете с бъдеще и мотористите от живия живот:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР