В тази изложба водното конче символизира пътешествието, което е нужно

...
В тази изложба водното конче символизира пътешествието, което е нужно
Коментари Харесай

Колкото и да се възхищавам на света, най-хубаво си е у дома

" В тази галерия водното конче символизира пътешествието, което е нужно за самооценяване и развиване. Много постоянно смяната на мястото разрешава смяна и разширение на съзнанието. Поглед по-мащабно над всичко към нас и оценяване на това, което имаме.  
Пътуванията ми дават опция да обогатя мирогледа си и всякога правя оценка хубостта на страната ни и се прибирам с боязън вкъщи. Това ме учи, че не би трябвало да се затварям в черупката си и да намирам способи за развиване, да абсорбирам ентусиазъм от всичко към себе си.
Също като разнообразните багри на водното конче, светът открива пред нас цветове и форми, стига да имаме очи да ги забележим.
В изложбата съм показала платна, въодушевени от разнообразни страни, носещи духа на видяното. Включени са и картини от България, тъй като колкото и да се удивлявам на света, най-хубаво си е вкъщи. На всяка картина има добавено по едно водно конче, символизиращо свободния полет и разрастване на капацитета. С тази галерия желая да кажа, че човек би трябвало да търси развиване и да не се бои от смяната. Смелостта да гледаш напред към фантазиите и решително да вървиш към тях ", споделя Яна Любенова.
Изложбата живопис " Полет над света " на Яна Любенова е подредена в изложба " Възраждане " в Пловдив, а може да се прегледа и в уеб страницата на арт салона.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР