Защо хората правят секс на тъмно? Поради различни и дори

...
Защо хората правят секс на тъмно? Поради различни и дори
Коментари Харесай

Защо британците правят секс на тъмно?

Защо хората вършат секс на мрачно? Поради разнообразни и даже от време на време странни съображения, написа Daily Star, базирайки се на резултатите от английско изследване, представени от " Дарик ".

Допитването е направено от УанПол по поръчка на Ютилита Енерджи и е обхванало 2000 души. Резултатите от него демонстрират, че една от трета от британците избират да се отдават на интимни милувки на мрачно, тъй като се тормозят от външността си и не могат да се провиснал.

Десет на 100 от интервюираните признават, че вършат секс на загасено осветяване, с цел да пестят от сметките за ток.

От друга страна една четвърт от палавите британци споделят, че тъмнината им разрешава да развихрят въображението си.

Допитването демонстрира още, че повече мъже, в сравнение с дами избират да се " разгорещяват " на ярко. Когато обаче става въпрос за икономисване на електричество, двойно повече представители на мощния пол са склонни да гасят лампите.

От изследването излиза наяве също, че на сътрудниците са нужни приблизително два месеца от началото на нова връзка, до момента в който престанат да изпитват стеснение от голотата си.

Десет на 100 от интервюираните признават, че са отказвали секс с перспективни сътрудници единствено тъй като не са желали да изгасят осветлението.

Сексът не е единственото нещо, което жителите на Острова вършат на мрачно, с цел да пестят сила - 10 на 100 чистят на загасено осветяване. Над 50 % посещават тоалетната нощем, без да включват лампите, а 27 % се обличат на мрачно заран.

Въпреки склонността към икономисване 16 на 100 от британците постоянно оставят осветлението включено, когато излизат вечер. За 50 % това е мярка, целяща да заблуди евентуални крадци, че стопаните са си вкъщи. Една пета от участниците в допитването признават, че го вършат, с цел да могат домашните им любимци да виждат къде вървят - необичайно решение, имайки поради, че множеството кучета и котки чудесно се ориентират в тъмното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР