Защо денят започва така? Защото популярен TV водещ в Англия

...
Защо денят започва така? Защото популярен TV водещ в Англия
Коментари Харесай

Приемате ли майките да кърмят на обществено място?

Защо денят стартира по този начин?

Защото известен TV водещ в Англия загуби работа, поради мнения по адрес на Меган Фокс и принц Хари. Местна организация за психологично здраве изрази терзания за неговото положение.

Анкара стъпва още по-здраво в бизнеса с атомна сила. В онлайн събитие Ердоган и Путин ще положат през днешния ден основите на третия блок в първата турска АЕЦ.

А може би тъй като страхът в Конгреса на Съединени американски щати от последователите на Тръмп не стопира. Армия от 2300 командоси ще продължи да пази Капитолия най-малко още два месеца.

Подробно по тематиките от началото на деня, чуйте в този Podcast:



Последвайте ни в: - -

А какво ще кажете за това?

Колко постоянно виждате жена да кърми детето си на пейката в парка или на друго място, пред погледите на непознати хора? Приемливо ли е това за вас? Питаме ви, тъй като проучване във Англия, извършено предишното лято, демонстрира, че 16 % от майките, които са кърмили децата си на открито, са споделили, че са безсрамно следени от непознати мъже, а 8 % са ставали обект на полови подмятания, поради това. Какви са удобствата и неудобствата за майките у нас, когато се наложи да кърмят на открито - ще търсим експертно мнение по тази тематика през днешния ден.

Междувременно ви питаме:



Гласувайте и коментирайте по тематиката в страницата на подкаста. Най-интересните ваши отзиви ще цитираме в обедния новинарски Podcast тъкмо в 12 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете персонално да споделите мнение по тематиката, да изпратите вест или да предложите концепция, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за противоположна връзка. Ние четем всички мнения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР