Защо да мечтаеш за живот като на кино, вместо да

...
Защо да мечтаеш за живот като на кино, вместо да
Коментари Харесай

Банка подарява на свои клиенти незабравимо пътуванe във Венеция

Защо да мечтаеш за живот като на кино, вместо да изживееш фантазиите си? Незабравимо пътешестване във Венеция по време на филмовия фестивал през септември ще подарят от Fibank (Първа капиталова банка) на свои клиенти. Наградата може да бъде извоювана по време на новата акция на банката, създадена взаимно с Mastercard.

Всяка осъществена трансакция през интервала 22 май – 22 юни 2018 година от притежателите на кредитни карти на Mastercard, издадени от Fibank, автоматизирано дава опция за присъединяване в промоцията. Всяко заплащане, без значение от цената, усилва шанса за продобиване на премия.

Освен огромния приз – посещаване за двама на най-стария кино фестивал в Европа от 3-и до 5-и септември 2018 година с включени самолетни билети, нощувки, прехвърляния и медицински застраховки, от ПИБ са подготвили и доста други награди за своите клиенти.

Всеки ден от промоционалния интервал могат да бъдат извоювани 10 билета за кино, a всяка седмица – една от пет почитател карти, включващи 8 кино визити в границите на 30 дни.

Повече информация можете да научите тук: https://www.fibank.bg/bg/page/4153#nasheto-predlojenie
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР