Защо брандиране - каква е целта. Изхождаме от конкуренцията. Тя

...
Защо брандиране - каква е целта. Изхождаме от конкуренцията. Тя
Коментари Харесай

Зарица Динкова с призив на форума Бранд България: Да мислим как да брандираме регионите си

Защо брандиране - каква е задачата. Изхождаме от конкуренцията. Тя става все по-регионална, което допуска че би трябвало да мислим по какъв начин да брандираме районите си. Аз считам, че колкото повече локални марки се развиват сполучливо, това е толкоз по-добре. Това беше и задачата на нашата пилотна черноморска стратегия. Храната ни, локалните забележителности, културното ни благосъстояние - би трябвало да ги представим.

 

Това сподели Зарица Динкова, министър на туризма, която бе участник в първия за годината конгрес " Бранд България - модерният роман за културата и туризма ".

 

Конференцията, проведена от медия " Стандарт " взаимно с Общество " Културно завещание ", сътрудник на Европа Ностра за България, както и най-голямата и най-представителна организация на туристическата промишленост - Националния ръб по туризъм, се организира с институционалното партньорство на Министерство на туризма и Министерство на културата.

 

" Скоро се върнахме от ревюто в Мадрид, с моя румънски сътрудник обсъдихме представянето на бранд Балкани. Брандирането е позиционирането на една страна на интернационалната сцена, по какъв начин ще се нарежда България в цяла Европа. Ние имаме извънредно богата просвета и история. 

 

И тук идва нашето място. Адмирирам хода на вицепремиера Мария Габриел. Това е метод, основан на основаването на ангажираност. Тя има ангажимент, тъй като брандирането е извънредно значимо за страната ни ", сподели още Зарица Динкова. 

 

По думите й, брандирането е деяние, може да се употребяват разнообразни слогани.

 

" Трябва да работим дружно за наличието, то е доста значимо. Когато издигнем стандарта на живот на хората, ще имаме и един сполучлив бранд. Такава е моята визия - тя е сантиментална. Такъв е и моят жанр на работа. Надявам се дружно да намерим най-хубавото решение ", добави в умозаключение Зарица Динкова.  

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР