Защо бодигардовете на Алексей Петров изобщо не са успели да

...
Защо бодигардовете на Алексей Петров изобщо не са успели да
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Алексей Петров карал бодигардовете да стоят далече от него, за да не чуват разговорите му

Защо телохранителите на Алексей Петров въобще не са съумели да реагират на стрелеца, който го умъртви през днешния ден по обяд в София, питат се всички. Бившата барета и под земята необут от 90-те, съумял да се самолегендира като доцент и предприемач, бе погубен от един от изстрелите, създадени с автомат - с патрон в окото.
 
Босът с категоричен прякор Трактора, беше погубен към 12,15 часа през днешния ден над столичния квартал " Драгалевци ", на пътя, който води към хижа " Алеко ". Той е бил охраняван от трима телохранители, само че те са били на солидно разстояние от жертвата. Според източник на Lupa.bg, Алексей Петров самичък е упорствал телохранителите му да стоят на огромно разстояние от него - внушавал си, че подслушват диалозите му и донасят някъде чутото.

По тази причина Петров постоянно сменял охранителите си. Както Lupa.bg разкри, те са общо 12 индивида, разпределени в 4 екипа. Бодигардовете били принудени на всеки 3 месеза да се явяват на детектор на лъжата, където били тествани дали са лоялни на боса си. Въпреки това, Алексей Петров бил изключително подозрителен и упорствал да са надалеч от него, когато е с придружители. Това му е коствало живота през днешния ден.

Сигналът за стрелбата е получен в Министерство на вътрешните работи в 12,20 ч. Веднага на място са изпратени екипи на полицията, които откриват безжизнено тяло на мъж и ранена жена, за чиято идентичност има няколко версии. Тя е откарана в " Пирогов " в тежко положение. Настанена е в противошокова зала и сега се борят за живота й.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР