Защитникът на Ювентус Мерих Демирал е бил преследван от Ливърпул

...
Защитникът на Ювентус Мерих Демирал е бил преследван от Ливърпул
Коментари Харесай

Ювентус отхвърлили оферта на Ливърпул в размер на 57 милиона евро за резерва

Защитникът на Ювентус Мерих Демирал е бил преследван от Ливърпул в последните дни от трансферния прозорец. Мърсисайдци даже са отправили публична оферта за турския национал, само че тя е била отхвърлена, разкри Sport Mediaset.

Предложението е било на стойност 57 млн. евро. Любопитното е, че профилираният уебсайт Transfermarkt прави оценка Демирал на съвсем двойно по-ниска сума - 30 млн. Въпреки това, от Юве са отказали да се разделят с 22-годишния защитник, тъй като разчитат на него в дълготраен проект. Самият футболист също е предпочел да остане при " бианконерите " и да се бори за титулярно място.

Ювентус купи турския защитник през 2019 година от Сасуоло за 18 млн. Доскоро той се възстановяваше от скъсани коленни връзки. Снощи Демирал стартира като титуляр при успеха над Интер за Купата на Италия, а на пейката останаха ветераните Джорджо Киелини и Леонардо Бонучи.

Ливърпул въпреки всичко съумя да притегли двама централни бранители. Шампионът на Англия се укрепи с Бен Дейвид от Престън и Озан Кабак от Шалке 04.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР