Защитникът на ЦСКА Карол Метс беше определен за най-добър играч

...
Защитникът на ЦСКА Карол Метс беше определен за най-добър играч
Коментари Харесай

Голямо признание за бранител на ЦСКА

Защитникът на ЦСКА Карол Метс беше избран за най-хубав състезател при успеха на Естония с 2:0 над Беларус в мач от група „ Е “ на квалификациите за Мондиал 2022.

28-годишният защитник показа фотография с премията на профила си в „ Инстаграм “. Метс беше на терена през целия дуел и имаше съществена заслуга за това отборът му да не получи гол. С този триумф Естония изпревари Беларус и зае предпоследното място в групата.

Освен това Карол Метс даде изявление за естонския уебсайт „ Soccernet.ee “, в което приказва за усещанията си от ЦСКА и България.

„ Открих нов, друг клуб. Само от 3 седмици съм в тима и би трябвало да мине известно време, с цел да привикна. За момента възприятието е чудесно, тъй като на тренировките и в мачовете има ред и дисциплинираност. Играчите се придържат към дилемите си, това опростява играта и взаимното схващане “, съобщи бранителят.

„ България е забавна и нова страна за мен. Никога до момента не бях ходил там. В страната има всичко - красиво и не толкоз красиво. Това е положително прекарване “, продължи Метс.

„ Тъжно е, че не мога да играят в мачовете от Лигата на конференциите. Ако погледнете групата, трите тима след Рома имат положителни шансове да продължат напред. Нашият отбор работи доста, с цел да не приключим присъединяване си в Европа през декември “, приключи Метс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР