Защитникът на Тотнъм - Клеман Лангле, е изключително недоволен от

...
Защитникът на Тотнъм - Клеман Лангле, е изключително недоволен от
Коментари Харесай

Защитник на Тотнъм след загубата от Астън Вила: “Разочаровани сме, загубихме важни точки”

Защитникът на Тотнъм - Клеман Лангле, е извънредно неудовлетворен от провалянето на лондончани от Астън Вила с 1:2 в 36-ия кръг от Премиър лийг. Той показа разочарованието на играчите, че тимът е изгубил значими точки в борбата на лондончани за присъединяване им в европейските клубни шампионати през идващия сезон.

" Представянето беше в действителност разочароващо, тъй като загубихме и това бяха три значими точки за влизане в Европа през идната акция. По време на мача не мислех, че играем зле. Борихме се до края и имахме чисти голови положения. Играхме против доста добър тим и те са в мощна форма в този миг. Разочаровани сме, тъй че би трябвало да работим доста през идната седмица, с цел да сe подобрим ", съобщи 27-годишният френски национал, представен от БиБиСи.

Тотнъм е на шесто място в класирането във Висшата лига, само че е изправен пред заплахата да не взе участие в евротурнирите следващата година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР