Защитникът на Пирин Христофор Хубчев проговори след инцидента на мача

...
Защитникът на Пирин Христофор Хубчев проговори след инцидента на мача
Коментари Харесай

Христофор Хубчев изригна след неприятния инцидент в мача с Левски

Защитникът на Пирин Христофор Хубчев проговори след случая на мача с Левски. Той беше откаран незабавно в болница с три пукнати ребра и проблеми с белия дроб след конфликт с Роналдо.

Eто какво е написал Хубчев в обществените мрежи:

" Първо желая да Благодаря на всички, които ми писаха и обадиха! Но не мога да не си изразя мнението към този момент в тази обстановка! Първо, желая да кажа -  аз съм повече ЛЕВСКАР от съвсем всички, които са в ЛЕВСКИ! Безспорно с най-хубавата аудитория и какъв брой да са ме псували през днешния ден или като играя против Левски, аз не го одобрявам персонално, тъй като за тях Левски е най-важно.

Обадиха ми се хора от най-различни тимове и футболисти и треньори и т.н,но очевидно за шефовете на Левски това да попиташ един някогашен състезател на тима по какъв начин си е по този начин от човечност им е под равнището.... Явно им е по-важно да се оправдаят с нещо като време, терен или нещо други Не разбирам,защо като Левски са по-добрия тим, не се свири чист фал (все отново съм с 3 счупени ребра ).  Драганов (б.р. – съдията), заповядай да ти дадем скенера....и най-срамното аз съм израснал на Герена и помня, че са ни учили на великодушие! Това да продължиш да играеш до момента в който лежи състезател на др тим, очевидно с проблем не веднъж в мача,защото ние не сме п...и в нашия дребен тим... Срам ме е от тези сякаш левскари, които гледат единствено себе си и съм сигурен, че не им пука за Левски! ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР