Полузащитникът и един от символите на Борусия (Дортмунд) - Марко

...
Полузащитникът и един от символите на Борусия (Дортмунд) - Марко
Коментари Харесай

Марко Ройс ще напусне Борусия след края на кампанията

Полузащитникът и един от знаците на Борусия (Дортмунд) - Марко Ройс, ще напусне тима след края на сегашния сезон. Това разгласи самият той в особено видео, адресирано до последователите на " жълто-черните ". В него нападателят изясни, че Борусия (Дортмунд) е взел решение да не удължава контракта му и от лятото той ще е свободен сътрудник.

Така ще бъде комплициран завършек на ерата на Ройс при " жълто-черните ", чиито младеж е роденият в Дортмунд състезател. Ройс носи жълто-черната фланелка в продължение на 12 години, откогато се завърна в клуба на сърцето си през 2012 година, откакто прекара няколко години в Борусия Мьонхенгладбах и Рот Вайс Ален.

Така 34-годишният футболист досега е прекарал над 21 години като футболист на Дортмунд в другите младежки и юношески обединения, а по-късно и в мъжкия тим на вестфалци.

Във видеото до почитателите, Ройс споделя: " Изключително съм признателен и горделив от това особено време в моя клуб Борусия Дортмунд. Прекарах повече от половината от живота си в този клуб и се любувах на всеки ден, макар че, несъмнено, имаше и сложни моменти Вече знам, че ще ми е мъчно да се сбогувам в края на сезона и въпреки всичко съм благополучен, че към този момент има изясненост и че можем да се съсредоточим напълно върху доста значимите финални мачове, които следва да изиграем. Имаме огромна цел, която всички желаеме да реализираме дружно, ще имаме потребност от всеки един от нашите невероятни почитатели, на които бих желал да изразя откровената си признателност за тяхната невероятна поддръжка през годините ".

След напускането на " Сигнал Идуна Парк " Ройс ще може да премине в който тим пожелае, защото ще бъде свободен сътрудник, само че все още няма изясненост къде германецът ще продължи кариерата си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР