Защитникът на новия италиански шампион Наполи - Ким Мин-Дже, е

...
Защитникът на новия италиански шампион Наполи - Ким Мин-Дже, е
Коментари Харесай

Звезда на Наполи реже ПСЖ заради Манчестър Юнайтед

Защитникът на новия италиански първенец Наполи - Ким Мин-Дже, е провел диалози с Пари Сен Жермен за възможен трансфер. 26-годишният южнокореец е свързван мощно и с Манчестър Юнайтед през последните месеци, откакто притегли вниманието на европейските грандове със мощните си мачове за партенопеите. Бившият футболист на Фенербахче имаше съществена роля за спечелването на Скудетото от Наполи.

Мениджърът на „ алените дяволи “ - Ерик загар Хаг, е дал приоритет за привличането на класен нападател през лятото, само че нидерландецът желае да укрепи и други зони в тима си. По-рано тази седмица се твърдеше, че Юнайтед е провел диалози с представителите на Ким, само че същото са сторили и от ПСЖ.

Според RMC Sport, френският първенец също е сложил Ким в листата си за лятото и към този момент са почнали да опипват почвата, като са се свързали с представителите на бранителя. Спортният шеф на ПСЖ - Луис Кампос, имал среща с обкръжението на Ким.

Въпреки това още веднъж беше очебийно, че желанието на бранителя, в случай че напусне Наполи след единствено 12 месеца в Италия, ще бъде трансфер във Висшата лига. По-рано през седмицата имаше информации, че Манчестър Юнайтед към този момент е предложил колосална оферта на Наполи за Ким, който „ мечтае “ да играе в Англия. Смята се, че актуалният контракт на Ким съдържа уговорка за откупуване от 50 милиона евро. Агентът на играча обаче отхвърли да има подписано съглашение с „ алените дяволи “.

Тен Хаг призна по-рано този месец, че към момента не е наясно какъв брой ще би трябвало да похарчи клубът това лято, само че се чака Юнайтед да добави бюджета, като продаде редица играчи, измежду които капитана Хари Магуайър, Антони Марсиал и Дони ван де Беек.

Man Utd transfer target Kim Min-jae sends clear message after private talks with PSG
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР